Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal presenta un nou programa d’activitats per Nadal Destaquen propostes com ara un taller per aprendre a embolicar regals de manera original i una sessió per fer una bola de neu de vidre, entre d’altres https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ateneu-municipal-presenta-un-nou-programa-d2019activitats-per-nadal/@@images/image/preview

L’Ateneu Municipal presenta un nou programa d’activitats per Nadal

Destaquen propostes com ara un taller per aprendre a embolicar regals de manera original i una sessió per fer una bola de neu de vidre, entre d’altres

La programació de l’Ateneu per aquest Nadal inclou més d’una vintena d’activitats.
La programació de l’Ateneu per aquest Nadal inclou més d’una vintena d’activitats

L’Ateneu Municipal engega un nou programa d’activitats per aquest Nadal, amb el qual es proposa esdevenir un espai de trobada amb la comunitat tot compartint un Nadal respectuós amb l’entorn. Així, l’equipament ofereix més d’una vintena de propostes que combinen petits tallers monogràfics, els ja tradicionals tastets –ara entorn la temàtica nadalenca– i les activitats familiars, on els menuts de la llar són els protagonistes, especialment en aquestes dates.

En aquesta programació destaquen les activitats relacionades amb el Nadal, amb propostes com un taller d’elaboració d’ornaments nadalencs, el taller Com assolir nous propòsits?, el d’embolicar regals de manera original, un tast de caves o el taller de Rebosteria de Nadal, entre d’altres. La temàtica nadalenca també serà la protagonista de les activitats familiars, on els petits de la llar podran realitzar postals de Nadal divertides, fer una bola de neu de vidre o bé cuinar galetes i piruletes de xocolata en família, entre d’altres.

El teixit associatiu continua sent protagonista a les programacions de l’Ateneu. Al desembre es realitzaran dues presentacions literàries organitzades per entitats de la ciutat: el 4 de desembre, l’Associació Cultural Segon Mil·leni organitza la presentació del llibre Sobirania.cat, del periodista Saül Gordillo; i el 19 de desembre es presentarà el poemari Soledad no escogida, sentimientos desconocidos, de la poetessa Luisa López Gómez, de la mà de l’Associació de Dones Creatives del Vallès. En aquest acte hi haurà un espai de micròfon obert on els assistents que ho desitgin seran convidats a recitar els seus versos, poemes i petits relats.

En l’àmbit formatiu, els dies 15 i 16 de desembre es realitzarà la formació La comunicació a les entitats, on es treballaran els objectius, públics, eines i canals específics segons la tipologia de cada entitat per tal de millorar els seus recursos comunicatius.

Durant el mes de desembre també tindran lloc les darreres cites del 2n Cicle de Jazz que l’Associació Jazz Rubí organitza a l’equipament: el divendres 5 de desembre el conjunt 5 de Swing oferirà un concert de jazz manouche, gènere popularitzat pel mític conjunt dels anys 30 The quintet of the Hot Club of France. Finalment, el dissabte 20 de desembre tindrà lloc la Jam Session de cloenda amb els músics de l’associació, que sota el títol Swing&Christmas dinamitzaran una actuació on els assistents poden participar amb els seus instruments.

Inscripcions i modificació de l’horari
Les inscripcions per a participar en aquestes activitats es podran realitzar de manera presencial a l’Ateneu a partir del dilluns 1 de desembre a les 16 h. Aquelles activitats que tinguin un cost s’hauran de pagar en efectiu, abonant l’import exacte, al mateix equipament, un cop confirmada la plaça.

Durant el període nadalenc, l'Ateneu modificarà el seu horari habitual. Els dies compresos entre el dimecres 24 i el dissabte 27 de desembre, així com entre el dimecres 31 de desembre i el dimarts 6 de gener, l'equipament romandrà tancat. No obstant, el dilluns 29 de desembre i el dimarts 30 de desembre l'horari d'obertura serà únicament de matí, de les 10 a les 14 h.

Fitxers relacionats