Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal farceix el mes de juliol de múltiples activitats amb un marcat caràcter estiuenc Les inscripcions per a participar en les diverses propostes es poden fer a partir del 22 de juny al mateix equipament o bé per internet https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ateneu-municipal-farceix-el-mes-de-juliol-de-multiples-activitats-amb-un-marcat-caracter-estiuenc/@@images/image/preview

L’Ateneu Municipal farceix el mes de juliol de múltiples activitats amb un marcat caràcter estiuenc

Les inscripcions per a participar en les diverses propostes es poden fer a partir del 22 de juny al mateix equipament o bé per internet

L’Ateneu ha preparat una programació molt estiuenca per aquest proper mes de juliol.
L’Ateneu ha preparat una programació molt estiuenca per aquest proper mes de juliol

L’Ateneu Municipal de Rubí enceta un nou cicle d’activitats pel proper mes de juliol. En aquesta ocasió, l’equipament oferirà tallers monogràfics, tastets d’estiu i propostes familiars amb un marcat caràcter estiuenc, així com un cicle de sessions de cinema a la fresca que es durà a terme a l’espai exterior de l’equipament.

La nova oferta d’activitats inclou tallers intensius de Manualitats amb decoupage,  Moviment i expressió, Meditació, Nutrició i cuina saludable o Chi kung, una tècnica medicinal d’origen xinès basada en la coordinació de la respiració i el moviment.

D’altra banda, els Tastets d’estiu aproparan a la ciutadania coneixements i pràctiques diverses, entre les quals destaquen la iniciació a diverses tècniques de decoració com ara el chalk paint o el macramé, un taller de riure, una sessió de dansa africana o un tastet de cerveses internacionals, entre d’altres.

Pel que fa a les activitats familiars, l’equipament aposta per una àmplia oferta d’originals tallers dividits en àrees temàtiques: manualitats, circ, reciclatge i cuina. Aquestes propostes, que han incrementat la seva acollida durant les darreres programacions, estan especialment ideades per a que grans i petits gaudeixin d’una divertida estona en família.

El treball amb les entitats de la ciutat continuarà sent un eix fonamental de la programació, que inclou una formació on s’abordarà la gestió del personal remunerat i el voluntariat a les entitats. L’Associació d’Amics de l’Astronomia continuarà oferint les seves tradicionals nits d’observacions astronòmiques tots els divendres del mes, i la Societat Teosòfica durà a terme dues xerrades al voltant de l’amor, el pensament i la química.

Sessions de cinema a la fresca
Una de les novetats de la programació d’aquest estiu és l’aposta per gaudir de bon cinema a la fresca. Així, els divendres 10, 17 i 24 de juliol a les 22 h es projectarà una petita selecció de destacades pel·lícules de l’any 2014: Gran Hotel Budapest, guanyadora del Globus d’Or a la millor pel·lícula de comèdia del 2014; Rastres de Sàndal, guanyadora del Premi Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català a la millor pel·lícula de l’any; i finalment, Boyhood. Moments d’una vida, fruit dun innovador exercici cinematogràfic dut a terme al llarg de 12 anys (2002-2013), on s’emprèn un viatge, real i fictici, a través de la vida dels seus personatges.

Inscripcions
Les inscripcions als tallers monogràfics, Tastets d’estiu i activitats familiars es podran fer a partir del proper dilluns 22 de juny a les 10 h a través d’Internet i, presencialment, a l’Ateneu.

El sistema d’inscripcions online es podrà realitzar mitjançant el portal cursos.ajuntamentrubi.cat, on els usuaris es podran donar d’alta i accedir a la informació de totes aquelles activitats que requereixen inscripció prèvia, podent formalitzar-la al moment.