Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal enceta el 2015 amb una nova programació d’activitats El dimecres 14 de gener s’obrirà el període per inscriure’s a les diferents propostes que l’equipament oferirà durant els propers mesos https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ateneu-municipal-enceta-el-2015-amb-una-nova-programacio-d2019activitats/@@images/image/preview

L’Ateneu Municipal enceta el 2015 amb una nova programació d’activitats

El dimecres 14 de gener s’obrirà el període per inscriure’s a les diferents propostes que l’equipament oferirà durant els propers mesos

La nova programació inclou activitats familiars, per a les entitats i pel públic en general.
La nova programació inclou activitats familiars, per a les entitats i pel públic en general

L’Ateneu Municipal ha iniciat l’any 2015 amb un llistat de bons propòsits per complir: continuar oferint activitats socioculturals d’interès per la ciutat, reforçar el treball amb el teixit associatiu i continuar esdevenint un punt de trobada dinàmic entre ciutadania, entitats i administració. La nova programació d’activitats de l’equipament per als propers mesos inclou propostes que compleixen aquests objectius.

Així, s’ha programat una nova oferta de cursos i tallers al voltant de diferents àmbits, com ara la dansa i l’expressió corporal, l’art i la creativitat, la salut i el benestar, i la gastronomia i les noves tecnologies.

Pel que fa al teixit associatiu, amb la nova programació l’Ateneu amplia l’oferta de serveis específics adreçats a les entitats, a més de programar un seguit de formacions amb l’objectiu de proporcionar recursos d’actualitat: què cal saber sobre la nova Llei de transparència, com afecta la reforma fiscal a les entitats i com dissenyar i elaborar projectes. D’altra banda, les entitats també són protagonistes d’aquest programa d'activitats, amb la programació de concerts, xerrades, tertúlies i observacions astronòmiques, entre d’altres.

Finalment, amb l’ànim de continuar esdevenint un punt de trobada dinàmic a la ciutat, la programació dels propers mesos amplia l’oferta d’activitats familiars amb les sessions gastronòmiques Una Setmana Santa per llepar-se’n els dits!. L’Ateneu també convida els rubinencs a participar al Banc dels Idiomes i posa a disposició de la ciutadania tant l’espai Sala Noble com el Telecentre, un punt d’accés gratuït a Internet.

El període d’inscripcions per a participar en aquestes noves activitats s’obrirà el dimecres 14 de gener a les 16 h.

Nou horari de l’Ateneu
Amb el nou any, l’Ateneu Municipal també amplia el seu horari d’obertura al públic. Així, l’equipament obrirà de dilluns a dijous de 10 h a 14 h i de 16 h a 21.30 h, els divendres de 16 h a 21.30 h i els dissabtes, de 10 a 13.30 h.