Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí organitza una formació dirigida al teixit associatiu sobre comunicació interna i treball en equip Les inscripcions per a participar en aquest taller, que es durà a terme els dies 10, 15 i 17 de març, ja es poden formalitzar tant online com per telèfon https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí organitza una formació dirigida al teixit associatiu sobre comunicació interna i treball en equip

Les inscripcions per a participar en aquest taller, que es durà a terme els dies 10, 15 i 17 de març, ja es poden formalitzar tant online com per telèfon

Al llarg de l’any, l’Ateneu Municipal organitza diversos cursos adreçats a les entitats de la ciutat.
Al llarg de l’any, l’Ateneu Municipal organitza diversos cursos adreçats a les entitats de la ciutat

L’Ateneu Municipal acollirà aquest mes de març el taller Comunicació interna i el treball en equip, dirigit al teixit associatiu rubinenc. Les inscripcions per a participar en aquesta formació, que és gratuïta, estan obertes fins el 8 de març.

La comunicació interna és un element cabdal en les organitzacions i, en especial, a les associacions. Mantenir una bona comunicació interna permet agilitzar la feina i incrementa el sentiment de pertinença al grup, generant un clima favorable a la consecució dels objectius associatius. És fonamental treballar coordinadament a les associacions, ja que així es generen sinergies i s’incrementa la quantitat i la qualitat dels projectes que es duen a terme.

Les noves eines ofimàtiques i les TIC han aportat molt en aquest sentit. Hi ha diversos programaris i aplicacions que permeten compartir agendes, elaborar un document de manera col·laborativa o generar presentacions per tal d’exposar un projecte determinat.

En aquest sentit, la formació abordarà algunes de les nocions bàsiques sobre comunicació interna: tipus de comunicació interna, obstacles habituals en la comunicació o els canals i les eines de comunicació associativa. Alhora, es parlarà del treball en equip, parant especial atenció a les formes d’organització, la motivació grupal o la dinamització de reunions de treball.

El curs es durà a terme els dies 10, 15 i 17 de març, de 19 h a 21 h, a l’Ateneu Municipal. Les inscripcions es poden realitzar fins el 8 de març en aquest enllaç o bé trucant a l’equipament (93 588 74 73). En cas que s’exhaureixin les places del curs, que són limitades, s’atorgaran preferentment dues places per cada entitat.