Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu i el Museu Municipal Castell impulsen visites guiades a les exposicions de la ciutat S’han programat un total de quatre sessions, que oferiran la possibilitat de gaudir de l’oferta expositiva de Rubí amb un guiatge especialitzat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ateneu i el Museu Municipal Castell impulsen visites guiades a les exposicions de la ciutat

S’han programat un total de quatre sessions, que oferiran la possibilitat de gaudir de l’oferta expositiva de Rubí amb un guiatge especialitzat

Exposició “Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial”.
Exposició “Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial”

L’Ateneu Municipal i el Museu Municipal Castell (MMUC) impulsen un calendari de visites guiades a algunes les exposicions programades a la ciutat. Sota el títol Anem al Museu, l’objectiu de les sessions és oferir eines bàsiques per gaudir i fer una anàlisi de les diferents mostres des d’un punt de vista crític i contextualitzat, amb un to informal i divertit, aplicant l’explicació de conceptes teòrics a la pràctica de la visita.

Aquest dijous 14 d’abril a les 19 h, es farà la primera de les visites a l’exposició Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial, ubicada al MMUC.

El dijous 28 d’abril a les 19 h, es realitzarà un altre guiatge formatiu a la mostra Viatge etern, situada a l’Espai Expositiu Aula Cultural. El gran atractiu d’aquesta visita serà que anirà a càrrec del propi autor, el pintor local Sergi Marcos.

El dijous 19 de maig a les 19 h, i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Museus, es programarà una visita a l’exposició Dia Internacional dels Museus: museus i paisatges culturals, novament al Museu Municipal Castell.

Finalment, just abans de Festa Major i en el marc dels actes de celebració del 50è aniversari del Grup Fotogràfic El Gra, es dedicarà una sessió a la mostra sobre la Fotografia viva (El Celler) i a la retrospectiva amb totes les obres guanyadores del Concurs estatal de retrat -Trofeu El Gra (Espai Expositiu Aula Cultural). Aquesta visita tindrà lloc el dijous 16 de juny a les 19 h.

Inscripcions
L’activitat, que forma part de la propera nova programació de l’Ateneu Municipal, requereix d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les persones interessades hauran d’inscriure’s a partir d’aquest dimarts trucant a l’equipament al telèfon 93 588 74 73 o bé mitjançant el gestor d’inscripcions en línia cursos.ajuntamentrubi.cat.