Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu amplia la seva oferta d’activitats amb formació virtual Les inscripcions per a les diferents càpsules programades, que són gratuïtes, es podran fer en línia a partir del dimecres 27 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu amplia la seva oferta d’activitats amb formació virtual

Les inscripcions per a les diferents càpsules programades, que són gratuïtes, es podran fer en línia a partir del dimecres 27 de maig

L’Ateneu roman tancat el públic però les seves activitats tenen continuïtat a la xarxa (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’Ateneu roman tancat el públic però les seves activitats tenen continuïtat a la xarxa (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El proper dimecres 27 de maig, a partir de les 10 h, s’obriran les inscripcions per a les noves càpsules formatives que ha programat l’Ateneu Municipal entre el 8 i el 22 de juny. Es tracta d’activitats amb una durada aproximada d’una hora i mitja que es podran seguir de forma gratuïta a través de les aplicacions de videoconferència Zoom i Google Meet.

Amb aquesta nova proposta, l’Ateneu amplia l’oferta de tallers i conferències virtuals d’aquest confinament i recupera un dels puntals de la seva programació habitual. D'aquesta manera, l’equipament vol seguir al costat dels seus usuaris i usuàries, alhora que s’obre a altres públics que potser no havien participat mai de les seves propostes per la llunyania física.

Sota la premissa que la cultura no es pot aturar, l’Ateneu ha preparat petites sessions formatives impartides pel professorat de sempre i altre que s’hi ha anat incorporant aquesta primavera. L’oferta consta d’onze càpsules repartides en dues setmanes que abasten un ampli ventall de temàtiques. La voluntat de l’Ateneu és que actuïn com a introducció dels cursos que es programaran a l’equipament en els propers trimestres:

 • Escriure una pintura. 8 de juny, de 18.30 a 20 h. Impartit per Mireia Broca, escriptora i professora de l’Obrador d’Històries.
 • Iniciació a l’escriptura de guió. 9 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Nataliya Kolesova, Mad Marx Guionistas.
 • Farmaciola natural. 10 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Anna Royo, naturòpata i coach de salut holística.
 • Introducció a la tècnica fotogràfica. 11 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Carles Mercader, fotògraf.
 • Joan Miró i les constel·lacions. 12 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Marcos Yáñez, comunicador humanista.
 • Les eines de l’escriptor: un primer tast. 15 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per l’Anna Pascual, escriptora i professora de L’Obrador d’Històries.
 • Filosofia i cinema: la ciència ficció i el transhumanisme. 16 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Nataliya Kolesova, Mad Marx Guionistas.
 • Cosmètica natural. 17 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Anna Royo, naturòpata i coach de salut holística.
 • Diferència entre fotografia i obra fotogràfica. 18 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Carles Mercader, fotògraf.
 • La figura de Lluís Muncunill i el Modernisme a Rubí. 19 de juny, de 18.30 a 19.30 h. Impartit per Eduard Puigventós, historiador.
 • Feldenkrais. 22 de juny, de 10.30 a 11.45 h. Impartit per Mon Majó, professora del Mètode Feldenkrais per la European Accreditation Board.

Tot i que la formació és gratuïta, cal formalitzar la inscripció a partir del dia 27 de maig i fins al 6 de juny a cursos.ajuntamentrubi.cat per tal de rebre els enllaços i les claus d’accés a les plataformes digitals.

Els detalls de la programació es poden consultar a la pàgina web de l’Ateneu. Per a qualsevol dubte sobre els tallers i les inscripcions, hi ha disponible el correu .