Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu acollirà el proper 7 de març una sessió informativa sobre la nova Aula d’Extensió Universitària de Rubí El projecte està gestionat per una comissió ciutadana i compta amb el suport de l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu acollirà el proper 7 de març una sessió informativa sobre la nova Aula d’Extensió Universitària de Rubí

El projecte està gestionat per una comissió ciutadana i compta amb el suport de l’Ajuntament

La sessió informativa tindrà lloc a l’Ateneu Municipal.
La sessió informativa tindrà lloc a l’Ateneu Municipal

El proper dimarts 7 de març, a les 10 h, tindrà lloc a l’Ateneu Municipal una sessió informativa sobre la nova Aula d’Extensió Universitària de Rubí. L’objectiu de l’acte és donar a conèixer aquest projecte, gestionat per una comissió ciutadana amb el suport de l’Ajuntament, i captar possibles col·laboradors.

La sessió comptarà amb la participació de Montserrat Amoròs, representant del Consell Assessor de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran (AFOPA), i de diversos representants de l’Associació Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran Torre Llobeta. També hi intervindrà Lluís Bogunyà en nom de la comissió gestora del projecte rubinenc.

Les Aules d’Extensió Universitària són associacions formades per gent gran, sota la tutela d’una universitat, que tenen com a tasca principal impartir classes i seminaris sobre qualsevol temàtica d’interès. Aquestes entitats també s’encarreguen d’organitzar visites i viatges culturals, així com altres activitats acadèmiques i de lleure.

El passat mes de maig, el Ple de l’Ajuntament de Rubí va aprovar amb el suport de tots els grups polítics l’impuls d’una Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran a la ciutat. El text d’aquesta proposta incidia en la creixent sensibilització de les persones grans pel que fa a l’enriquiment del seu bagatge cultural.