Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola edRa convoca el 32è Concurs de màscares Els infants i adults interessats a participar al certamen podran presentar propostes fins al 22 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola edRa convoca el 32è Concurs de màscares

Els infants i adults interessats a participar al certamen podran presentar propostes fins al 22 de febrer

Exposició del 31è Concurs de màscares (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Exposició del 31è Concurs de màscares (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Coincidint amb la celebració del Carnaval, l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola edRa +e organitza la 32a edició del Concurs de màscares. El certamen contempla tres categories en funció de l’edat de les persones participants: de 4 a 9 anys (A), de 10 a 15 anys (B) i de 16 anys endavant (C).

El termini per presentar propostes al concurs finalitzarà el 22 de febrer a les 21 h. Les obres s’han de lliurar a la consergeria de l’Escardívol (c. Joaquim Blume, 28) de dilluns a divendres, de 9 a 21 h. Cada participant podrà presentar un únic treball original que no hagi pres part en cap altre concurs.

A la categoria A, corresponent a infants de 4 a 9 anys, tots els nens i nenes que participin al certamen rebran un premi sorpresa. A la categoria B, la persona guanyadora del primer premi rebrà material artístic per valor de 80 €, mentre que l’accèssit serà reconegut amb material per valor de 40 €. A la categoria C, el primer premi rebrà 300 € en material artístic i l’accèssit 100 € en el mateix concepte.

El jurat del certamen estarà integrat per un membre de l’Associació e+, dues persones vinculades al món artístic i un/a professor/a d’edRa. El veredicte es farà públic el Dijous Gras, 28 de febrer, a les 19.30 h a la sala d’exposicions de l’escola. Les obres presentades quedaran exposades en aquest mateix espai del 28 de febrer al 15 de març.