Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’associació d’alumnes i exalumnes d’edRa organitza una subhasta d’art solidària a favor de La Marató L’acte tindrà lloc dins "La marató de contes" que organitza La Xarxa aquest diumenge 13 de desembre al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’associació d’alumnes i exalumnes d’edRa organitza una subhasta d’art solidària a favor de La Marató

L’acte tindrà lloc dins "La marató de contes" que organitza La Xarxa aquest diumenge 13 de desembre al Teatre Municipal La Sala

L’Associació +e organitza la subhasta (foto: Localpres).
L’Associació +e organitza la subhasta (foto: Localpres)

L’associació +e d’alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa, amb la participació d’aquest centre i de Ràdio Rubí i el suport de l’Ajuntament, organitza aquest diumenge 13 de desembre una subhasta solidària a favor de La Marató 2015 de TV3, dedicada a la diabetis i l’obesitat. La proposta tindrà lloc al Teatre Municipal La Sala durant la mitja part de La marató de contes, l’activitat que impulsa La Xarxa també en benefici de La Marató.

Una desena d’artistes locals han cedit alguna de les seves obres per a la subhasta: Sandra Bea, Pep Borràs, Quim Conca, Xavier Espínola, Toni Grau, Núria S. Lacambra, Oriol Marco, Miquel Mas, Anna Tamayo i Jorge Vicente. Es tracta de pintures, dibuixos i escultures realitzades amb diferents tècniques i amb preus de sortida que oscil·len entre 1 € i 250 €. Les persones interessades a adquirir-les ja poden veure-les i consultar les seves característiques en aquesta galeria.

La subhasta es farà a les 13 h i, per poder participar-hi, caldrà abonar el preu d’entrada a La marató de contes, que és de 4 € per als socis de La Xarxa i de 5 € per a la resta. Coincidint amb aquesta activitat, el Teatre Municipal La Sala també disposarà d’una parada de venda solidària de llibres a 1 € organitzada per la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Un cop passada La Marató, aquesta es desplaçarà fins al 19 de desembre a l’equipament cultural del carrer Aribau.