Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’art local pren protagonisme al Celler amb motiu de la Festa Major Tretze artistes de la ciutat exposen les seves obres de pintura i escultura a la “Col·lectiva de Festa Major”, que es podrà visitar fins al 28 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’art local pren protagonisme al Celler amb motiu de la Festa Major

Tretze artistes de la ciutat exposen les seves obres de pintura i escultura a la “Col·lectiva de Festa Major”, que es podrà visitar fins al 28 de juliol

Els i les artistes que participen a la col·lectiva, amb el regidor Moisés Rodríguez Cantón (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els i les artistes que participen a la col·lectiva, amb el regidor Moisés Rodríguez Cantón (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La sala Cèsar Martinell del Celler acull fins al 28 de juliol la Col·lectiva de Festa Major, que reuneix l’obra pictòrica i escultòrica de tretze artistes locals. La mostra s’ha inaugurat aquest dijous amb l’assistència del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón.

Aquesta exposició col·lectiva era una reivindicació dels i de les pròpies artistes, que volien aprofitar l’aparador que suposa la Festa Major per compartir amb la ciutadania algunes de les seves obres. A la mostra s’hi poden trobar un total de vint-i-quatre peces d’estils molt diversos, entre les quals s’inclouen pintures de Txema Rico, Anna Tamayo, Carlos Martínez, Carme Llop, Joan Pey, Miquel Mas, Núria S. Lacambra, Pepe Farrés, Sandra Bea i Sergi Marco; i escultures de Pep Borràs, Rafa Gascón i Maruja Gracia.

El regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, ha agraït la iniciativa dels i de les artistes participants: “A Rubí tenim molt talent i ho podem veure en aquesta exposició, on conflueixen diferents estils, sensibilitats i personalitats. Hi havia ganes que les arts plàstiques tinguessin un espai propi a la Festa Major i que tota aquesta gent que aquests dies envaeix els carrers de la ciutat pogués gaudir-ne”.

La Col·lectiva de Festa Major es podrà visitar a la sala Cèsar Martinell del Celler fins al 28 de juliol. Durant la celebració de Sant Pere, l’exposició tindrà un horari especial d’obertura: divendres 28 de juny, de 17 a 20 h; dissabte 29 de juny, de 10 a 14 h i de 17 a 23 h, diumenge 30 de juny, de 10 a 14 h i de 17 a 23 h; i dilluns 1 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible