Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament del carrer de Mallorca ja està operatiu Les obres d’adequació de l’espai ja estan enllestides i des d’aquest dijous els veïns i veïnes de la zona ja disposen de 54 noves places d’aparcament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’aparcament del carrer de Mallorca ja està operatiu

Les obres d’adequació de l’espai ja estan enllestides i des d’aquest dijous els veïns i veïnes de la zona ja disposen de 54 noves places d’aparcament

L’aparcament ha entrat en funcionament aquest dijous.
L’aparcament ha entrat en funcionament aquest dijous

El barri de Ca n’Oriol disposa des d’aquest dijous de 54 places d’aparcament després de l’entrada en funcionament del nou a parcament al carrer de Mallorca. Ubicat entre els carrers de Getafe i de Casp, aquest espai d’aparcament gratuït té capacitat per a 54 vehicles.

D’aquesta manera, es dona resposta a una repetida reivindicació del veïnat així com dels comerciants de la zona. En aquest sentit, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha remarcat que amb la posada en marxa d’aquest espai “els veïns i veïnes veuen satisfeta una petició que ja fa temps que reclamen i que necessitaven. A més, també creiem que serà un bon estímul pel comerç del barri”.

L’actuació també ha suposat la construcció d’una nova vorera, la creació d’un nou pas de vianants accessible i l’actualització del que hi ha actualment per tal que aquest compleixi la normativa d’accessibilitat vigent.

Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Construcciones y Servicios FAUS, S.A. per un import de 138.962,33 euros.