Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament a l’Escardívol es limitarà a partir del 2 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags El proper dimarts, es començarà a restringir de manera gradual l’entrada de vehicles en aquesta zona d’estacionament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’aparcament a l’Escardívol es limitarà a partir del 2 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags

El proper dimarts, es començarà a restringir de manera gradual l’entrada de vehicles en aquesta zona d’estacionament

La Policia Local ja ha començat a distribuir avisos entre els vehicles estacionats (foto: Localpres).
La Policia Local ja ha començat a distribuir avisos entre els vehicles estacionats (foto: Localpres)

A partir del dimarts 2 de gener, es restringirà l’aparcament a l’Escardívol a causa del muntatge de les infraestructures necessàries per a l’arribada dels Reis d’Orient. Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada amb l’objectiu de minimitzar les molèsties entre les persones usuàries.

A la zona més propera a l’edifici de l’Escardívol, no es permetrà l’entrada de nous vehicles des de les 6 h del 2 de gener. Al dia següent, l’estacionament quedarà totalment prohibit en aquest sector.

A la meitat pròxima a la rotonda, no s’hi podrà accedir des de les 6 h del 4 de gener. A la mateixa hora del dia 5, no hi podrà quedar cap vehicle estacionat.

A la zona taronja, s’hi podrà aparcar en les condicions habituals ─per un període màxim de 90 minuts i especificant l’hora d’arribada en un lloc visible─ fins a les 12 h del 5 de gener.

El fet que es contempli un marge de 24 hores entre la restricció d’entrada de vehicles i la prohibició total de l’aparcament té com objectiu facilitar a la Policia Local la detecció de cotxes abandonats, avariats o sostrets, així com disposar de temps suficient per localitzar i avisar els titulars i, d’aquesta manera, evitar denúncies per infracció i retirades de vehicles amb grua.

Durant aquests dies previs a l’entrada en vigor de les restriccions, la Policia Local està col·locant senyalització i avisos als vehicles.