Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita les obres d’ampliació de l’empresa B Braun Ana María Martínez ha refermat el compromís de l’Ajuntament amb la millora de la competitivitat de les empreses https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019alcaldessa-visita-les-obres-d2019ampliacio-de-l2019empresa-b-braun/@@images/image/preview

L’alcaldessa visita les obres d’ampliació de l’empresa B Braun

Ana María Martínez ha refermat el compromís de l’Ajuntament amb la millora de la competitivitat de les empreses

L’alcaldessa i el director general de B Braun a Espanya atenent els mitjans (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el director general de B Braun a Espanya atenent els mitjans (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada de diversos regidors, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de B Braun a Rubí, on s’està finalitzant actualment la construcció d’una nova planta LIFT (Lean Infusion Factory Techonology) de 23.000 m2.

En el marc d’aquesta trobada, la màxima responsable municipal ha definit B Braun com “una empresa modèlica pel seu model de gestió i la seva visió de futur, i sobretot perquè vol seguir sent una empresa referent no només a Catalunya, sinó a Espanya i al món”. Martínez també ha aprofitat la visita per refermar el compromís de l’Ajuntament amb el teixit empresarial de la ciutat i la necessitat de seguir treballant per generar aliances. En aquesta línia, l’alcaldessa ha mencionat el Pla director de polígons, que veurà la llum properament i que, segons ha dit, recull les demandes de les empreses amb l’objectiu de “fer de Rubí una ciutat més atractiva, facilitar la visió de futur de les empreses, i possibilitar i acompanyar la seva competitivitat”.

De la seva banda, Manuel Jiménez, director general de B Braun a Espanya, ha agraït la bona receptivitat de l’Ajuntament als plantejaments de la seva empresa, fortament arrelada a Rubí. Jiménez ha avançat que les obres de la nova planta estaran enllestides a finals d’agost i que el 23 de juny del 2016 es posarà la venda la primera producció. “És un projecte molt gran pel qual han passat fins ara més de 1.000 persones d’empreses externes”, ha destacat el director general de B Braun.

L’empresa industrial més gran de Rubí
B Braun, empresa familiar amb seu central a Alemanya i més de 175 anys d’història, és una multinacional líder al mercat europeu de subministraments per a hospitals, sent proveïdora d’especialitats farmacèutiques i de productes quirúrgics, sanitaris i de serveis per a ús humà i veterinari.

L’empresa té presència a Espanya des de 1955 i el de Rubí és el seu centre de producció principal, amb prop de 2.000 treballadors i 75.000 m2 de terrenys. A les instal·lacions de la nostra ciutat, B Braun fabrica solucions parenterals i per a irrigació, així com sutures quirúrgiques i malles.

Entre el 2008 i el 2011, l’empresa va dur a terme la primera fase de la seva ampliació amb la construcció d’una planta LIFT de 30.000 m2 que acull tres noves línies productives de solucions parenterals d’un alt nivell d’automatització.

En aquests moments, B Braun està enllestint una nova planta LIFT+, en aquest cas de 23.000 m2 distribuïts en quatre pisos, que dóna continuïtat al primer edifici i que permetrà la instal·lació d’altres tres noves línies productives. Aquesta es posicionarà com una de les principals plantes del grup en fabricació de solucions parenterals i acollirà també les oficines corporatives de l’empresa.

Imatges relacionades

Render de la nova planta LIFT+ (foto: B Braun)
Render de la nova planta LIFT+ (foto: B Braun)
Render de la nova planta LIFT+ (foto: B Braun)
Render de la nova planta LIFT+ (foto: B Braun)