Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita les instal·lacions de Vak Kimsa L’empresa, que es dedica a la fabricació d’agitadors, es troba al polígon Molí de la Bastida i té una plantilla formada majoritàriament per rubinencs i rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita les instal·lacions de Vak Kimsa

L’empresa, que es dedica a la fabricació d’agitadors, es troba al polígon Molí de la Bastida i té una plantilla formada majoritàriament per rubinencs i rubinenques

Els representants municipals, amb la direcció i la plantilla de Vak Kimsa (foto: Localpres).
Els representants municipals, amb la direcció i la plantilla de Vak Kimsa (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, i la cap de l'Àmbit de Promoció Econòmica, Olga González, han visitat aquest dijous l’empresa Vak Kimsa al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) Molí de la Bastida.

Vak Kimsa és una empresa familiar que es dedica a fabricació d’agitadors, mescladors en línia i instal·lacions completes de mescla per als sectors alimentari, químic, cosmètic i farmacèutic. Són a Rubí des de fa 20 anys i més del 60% de la seva plantilla són rubinencs i rubinenques. “La posició estratègica d’una ciutat depèn en bona mesura de l’evolució de la seva indústria. D’aquí el paper de l’administració com a facilitadora de l’activitat econòmica. Hem de treballar de la mà del teixit empresarial i així ho continuarem fent”, ha explicat l’alcaldessa. Els representants municipals han recorregut les instal·lacions de la companyia des de les sales de reunions i el departament comercial fins a l’espai destinat a l’I+D, el disseny i la planta de producció.

La companyia ha registrat vendes per valor de 4.250.000 euros el 2016, amb un increment de la facturació del 65% en cinc anys. El personal de l’empresa també ha crescut en relació a 2015. “Vak Kimsa és una PIME i els programes d’inserció laboral, com el 30plus, que ofereix l’Ajuntament de Rubí ens ajuden a créixer. Són eines molt útils per a les empreses. L’Ajuntament treballa per a nosaltres i això ens fa corresponsables de la ciutat”, ha dit Anna Torredeflot, consellera delegada de la companyia.

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha posat l’accent en el fet que el govern local “aconsegueix amb aquests programes un doble objectiu: ajudem persones que fins fa poc no tenien programes específics per millorar la seva inserció laboral, com els majors de 30 anys, i alhora donem eines al teixit empresarial per fer-se més gran i competitiu”.

Els directius i directives de Vak Kimsa i els representants municipals ha estat d’acord en el paper de la indústria com a motor econòmic i social i en la necessitat dels PAE de disposar d’una xarxa de fibra òptica que millori la connectivitat de les empreses.