Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita les agents pel civisme Durant l’estat d’alarma, les agents se centren en la divulgació de les mesures de seguretat per contenir la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa visita les agents pel civisme

Durant l’estat d’alarma, les agents se centren en la divulgació de les mesures de seguretat per contenir la Covid-19

La carpa de les agents a la plaça del Mercat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La carpa de les agents a la plaça del Mercat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La parada informativa de les agents pel civisme, situada aquest divendres a la plaça del Mercat Municipal, ha rebut la visita de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor del Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat, Miguel Ángel Romero Alcalde.

Durant l’estat d’alarma, les agents se centren en la divulgació de les mesures de seguretat per contenir la Covid-19 entre la ciutadania. “Les agents ens ajuden molt a explicar les mesures a peu de carrer, que sovint és la millor manera d’arribar a la ciutadania”, diu l’alcaldessa que ha fet arribar a les agents el seu agraïment per la tasca que desenvolupen. L’edil les ha emplaçat també a continuar treballant com fins ara.

Les Agents pel Civisme han centrat la seva activitat els últims mesos a tasques relacionades amb la Covid-19. Les principals accions de les agents són la difusió d’informació, el control de mesures de seguretat i, sobretot, recordar l’ús obligatori de la mascareta. També han participat en el repartiment de mascaretes a domicili que es va realitzar a finals de maig i principis de juny. En paral·lel, les Agents pel Civisme també han participat en la campanya d’ajuts municipals per fer front a l’Impost de Béns Immobles (IBI). Per evitar desplaçaments a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en especial a les persones de més de 65 anys, les agents han recollit les sol·licituds als domicilis de les persones interessades.

Punt informatiu
La carpa informativa que ha visitat l’alcaldessa recorre diferents punts de la ciutat amb la intenció d’ampliar el coneixement que la ciutadania té de la feina de les agents. El punt compta amb la presència de dues agents i el material divulgatiu que reparteixen habitualment. És a dir, tríptics informatius, adhesius i kits de tinença d’animals, entre d’altres elements.

Les agents atenen les persones interessades en conèixer aquest servei i les seves funcions i, si escau, reparteixen elements informatius.