Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa rep el nou cap del Parc de bombers de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal Manuel Pardo de Roa es va incorporar al càrrec el mes de febrer en substitució de Ramon Viladrich, jubilat recentment https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa rep el nou cap del Parc de bombers de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

Manuel Pardo de Roa es va incorporar al càrrec el mes de febrer en substitució de Ramon Viladrich, jubilat recentment

Un moment de la recepció (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la recepció (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa Ana Maria Martínez Martínez, el primer tinent d’alcalde, Moisés Rodríguez Cantón i la regidora de Seguretat, Marta Oliva Martin, han rebut aquest divendres el nou cap del Parc de bombers de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, Manuel Pardo de Roa, a l’edifici consistorial de l’Ajuntament de Rubí.

Durant la recepció, l’alcaldessa ha donat la benvinguda a Pardo de Roa i li ha desitjat sort i encerts en aquesta etapa al capdavant del parc de bombers que dona servei a Rubí. “La feina del cos de bombers normalment parteix d’una dificultat i per això és tan valuosa. En nom de la ciutat, i per donar oficialment la benvinguda al nou cap, us vull agrair la tasca de suport en els pitjors moments de la pandèmia”, ha dit l’alcaldessa.

En representació de bombers, han acompanyat Pardo Jordi Bosch, cap de la Unitat Territorial II; Albert Cervera, cap de l’àrea operacions i Eduard Martínez, cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord. El nou cap ha explicat que afronta la nova etapa al capdavant del parc de bombers amb molta il·lusió i compromís. “Ramon Viladrich ha deixat un projecte molt il·lusionant. Tinc una gran plantilla, grans professionals que coneixen molt bé la seva feina. Els meus caps també són molt bons així que entre tots mirarem de donar el millor servei possible”, explica De Roa. L’acte també ha comptat amb la presència del cap de la policia local, Oriol Sánchez Vidal, que ha certificat la bona sintonia existent entre els dos cossos de seguretat.

Durant la trobada, bombers i consistori han començat a treballar en un conveni per formalitzar la cessió de vehicles abandonats per a fer pràctiques de rescat. Aquesta col·laboració, que ja es porta terme de manera habitual, permet que els bombers es formin en les tasques de rescat de víctimes en cas d’accident de trànsit fent servir vehicles que s’haurien convertit en un residu pel municipi.