Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa reivindica el teixit associatiu com la millor garantia d’una ciutat viva i participativa La recepció d’entitats prèvia a la Festa Major de Sant Pere ha servit aquest dimecres per celebrar els 75 anys de l’Associació d’Escacs Rubinenca i els 50 de l’Agrupament Escolta Albada i l’AFA de l’Escola Montserrat, entre d’altres aniversaris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa reivindica el teixit associatiu com la millor garantia d’una ciutat viva i participativa

La recepció d’entitats prèvia a la Festa Major de Sant Pere ha servit aquest dimecres per celebrar els 75 anys de l’Associació d’Escacs Rubinenca i els 50 de l’Agrupament Escolta Albada i l’AFA de l’Escola Montserrat, entre d’altres aniversaris

L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren un aniversari rellevant  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren un aniversari rellevant (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La recepció a les entitats, dos dies abans de l’inici de la Festa Major, ha aplegat un any més representants polítics i membres del teixit associatiu de Rubí als jardins de l’Ateneu. “Les persones que formeu part del teixit associatiu rubinenc sou un actiu per reivindicar, la millor garantia d’una ciutat i d’una Festa Major vives, populars i participatives. I no ens cansarem d’agrair-ho i celebrar-ho. Ens queda molt poc per tornar-ho a comprovar. Estem impacients per retrobar-nos al carrer, per compartir dies i nits interminables, per eternitzar les rialles i la música, per ballar, sense complexos, al ritme de les Gitanes.... En definitiva, per fer entre totes i tots la millor Festa Major que pot existir!”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Aquesta trobada amb les entitats és també un acte institucional que per felicitar les agrupacions que celebren aniversaris destacats. Enguany, l’Associació d’Escacs Rubinenca ha rebut el reconeixement institucional pel seu 75è aniversari. “Volem agrair a l’Ajuntament el seu suport, som una entitat molt pesada que sempre estem fent coses, als rubinencs i rubinenques que sempre han mostrat molt interès pels escacs i als socis i sòcies, els que hi són i els que no. Tenim 75 anys, però som joves i juguem a un esport obert a tothom”, ha dit el seu president, Pedro Alarcón. L’AMPA de l’Escola Montserrat i l’Agrupament Escolta Albada han celebrat el seu 50è aniversari. En nom de l’agrupació escolta, ha recollit la distinció Lucía Adell, David Burillo i Gisela Fernández que han fet valer “la tasca del voluntariat i el monitoratge, que creiem que és una tasca molt important que cal defensar sempre”.

També han rebut una placa commemorativa pels seus 25 anys l’Associació Cultural Segon Mil·lenni, l’Associació de Propietaris de Can Balasc i el Grup de Puntaires de Rubí.

Etiquetes