Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa presideix la inauguració del nou local de la Colla de Geganters de Rubí La nova Casa dels entremesos està ubicada a la carretera de Terrassa i suposa una millora considerable per l’entitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa presideix la inauguració del nou local de la Colla de Geganters de Rubí

La nova Casa dels entremesos està ubicada a la carretera de Terrassa i suposa una millora considerable per l’entitat

Els gegants Roc i Paula, ballant al nou local (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els gegants Roc i Paula, ballant al nou local (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha assistit aquest dissabte a la inauguració del nou local de la Colla de Geganters de Rubí. La nova seu està ubicada a la carretera de Terrassa número 10, un espai amb una alçada adient per poder encabir les figures de l’entitat.

"Sabeu que l’Ajuntament ha estat al vostre costat i continua estant-hi per trobar la millor solució a les vostres necessitats. L’esforç ha valgut la pena, perquè creiem que la Colla de Geganters mereix un espai d’aquestes característiques", ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, durant la seva intervenció. "Parlar de gegants ens remet  a moments d’alegria i il·lusió, de carrers plens de gent... És difícil imaginar qualsevol festa popular a la nostra ciutat sense la presència de la Colla de Geganters", ha afegit.

A partir d’ara, les figures de la ciutat tindran més visibilitat a la nova Casa dels entremesos. I és que, a banda de les millors condicions en l’estructura del local, el canvi d’emplaçament també possibilitarà que la colla pugui obrir les portes del seu local per promocionar la cultura gegantera de Rubí.

La inauguració de la nova Casa dels entremesos ha comptat amb l’actuació de diferents entitats culturals de la ciutat: els mateixos gegants Roc i Paula, així com els Castellers, l'Escola de Sardanes Flor de Neu i la Societat Coral Unió Rubinenca.

Durant l’acte, l’alcaldessa ha lliurat de forma simbòlica les claus del nou local als gegants Roc i Paula.

A la inauguració també hi han intervingut Andreu Felip Ventura, director dels Serveis territorials de cultura a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, així com Ivan López Martínez, representant comarcal del Vallès de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

Imatges relacionades

L'alcaldessa, lliurant simbòlicament les claus del nou local als gegants Roc i Paula (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)
L'alcaldessa, lliurant simbòlicament les claus del nou local als gegants Roc i Paula (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)