Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa participa a la junta directiva del Fòrum Empresarial CECOT- Rubí Durant la reunió s’han tractat els objectius més rellevants del mandat en matèria socioeconòmica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa participa a la junta directiva del Fòrum Empresarial CECOT- Rubí

Durant la reunió s’han tractat els objectius més rellevants del mandat en matèria socioeconòmica

Un moment de la trobada (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment de la trobada (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha participat a la darrera reunió de la junta directiva del Fòrum Empresarial Cecot Rubí. L’entitat ha convidat la màxima edil per despatxar els reptes socioeconòmics del nou mandat. La trobada conduïda pel president del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, Manuel Jiménez Muñoz, també ha comptat amb la presència del regidor de Serveis a l’Empresa, Víctor García Correas; el regidor de Planejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz i Juan López Nuñez, regidor del  servei d’Obra Pública.

L’alcaldessa ha traslladat a l’ens empresarial la incorporació de la unitat de llicències i disciplina d’activitats a l’Àrea d’Indústria Comerç i Ocupació per donar una resposta més eficient i àgil a les necessitats del sector empresarial. El govern ha ratificat la voluntat d’aprovar un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i d’establir un procés participatiu per posar en marxa el procés. A més, les dues parts han celebrat el projecte de reparació i adequació del polígon industrial Q1, que s’aprovarà en breu. Finalment, el govern municipal ha avançat als representants de les empreses de la ciutat que està prevista la inversió de gairebé 570.000 euros en millores d’asfaltatge i voreres dels polígons de la ciutat.

La relació del Fòrum Empresarial Cecot Rubí amb l’Ajuntament és estreta i en els darrers anys s’han treballat i impulsat projectes conjunts pensats en la competitivitat de les empreses de Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible