Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa insta FCC a complir amb els seus compromisos contractuals amb la ciutat Ana María Martínez Martínez considera intolerable la situació que ha provocat el conflicte laboral entre empresa i treballadors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa insta FCC a complir amb els seus compromisos contractuals amb la ciutat

Ana María Martínez Martínez considera intolerable la situació que ha provocat el conflicte laboral entre empresa i treballadors

Martínez, durant la seva intervenció (Foto: Ajuntament/ Localpres).
Martínez, durant la seva intervenció (Foto: Ajuntament/ Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha mostrat la seva indignació amb Fomento de Construcciones y Contratatas (FCC) i ha reclamat a la concessionària del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat que solucioni el conflicte laboral que manté amb la plantilla, actualment declarada en vaga indefinida.

L’alcaldessa considera “intolerable” que la companyia no doni el servei del qual n’és responsable i que, per tant, no estigui acomplint amb les condicions de qualitat exigides en el contracte vigent. Per això, Ana María Martínez Martínez ha instat l’empresa a trobar solucions “quan més aviat millor”.

No podem tolerar que la ciutat estigui com està amb aquesta brutícia, sobretot, tenint en compte la situació sanitària”, ha dit Ana María Martínez Martínez. A més, ha explicat que els serveis jurídics municipals estan revisant el contracte per avaluar les conseqüències d’aquest incompliment.

L’alcaldessa també ha recordat que el consistori ha treballat perquè les dues parts arribessin a un acord que evités la vaga i ha lamentat l’actitud de l’empresa davant les reivindicacions laborals que ha considerat “raonables”.