Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita quatre waterpolistes rubinenques pels seus èxits mundials Bea Ortiz Muñoz i Elena Ruiz Barril van aconseguir la plata olímpica a Tòquio, mentre que Elia Jiménez Pérez, Ariadna Ruiz Barril i la mateixa Elena Ruiz Barril es van proclamar campiones del món en categoria júnior https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita quatre waterpolistes rubinenques pels seus èxits mundials

Bea Ortiz Muñoz i Elena Ruiz Barril van aconseguir la plata olímpica a Tòquio, mentre que Elia Jiménez Pérez, Ariadna Ruiz Barril i la mateixa Elena Ruiz Barril es van proclamar campiones del món en categoria júnior

La recepció ha tingut lloc a l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La recepció ha tingut lloc a l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha presidit aquest dimecres una recepció institucional a les quatre jugadores de waterpolo rubinenques que han aconseguit èxits esportius a nivell mundial en els darrers mesos. Es tracta de Bea Ortiz Muñoz i Elena Ruiz Barril, guanyadores d’una medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020; i de la mateixa Elena, Elia Jiménez Pérez i Ariadna Ruiz Barril, campiones del món en categoria júnior.

Durant la recepció, l’alcaldessa ha recordat que “totes us vau iniciar en el waterpolo al Club Natació Rubí, on us van inculcar bona part dels valors que ara defenseu arreu del món i que ens enorgulleixen com a ciutat. Tant de bo us puguem rebre moltes més vegades en aquest Ajuntament per seguir compartint l’alegria de les vostres fites”. I és que, segons Ana María Martínez Martínez, “els vostres èxits són èxits de la nostra ciutat”.

Després d'escriure al Llibre de l’Esport en nom propi i de les seves companyes, Bea Ortiz Muñoz ha agraït la recepció a l’alcaldessa i a l’Ajuntament: “És un orgull representar la nostra ciutat i, després d’un any tan complicat i de les competicions que hem tingut, és d’agrair que et puguin fer aquest reconeixement”. Segons la waterpolista, “ara que ja han passat uns mesos, tenim els peus a terra i ja pensem en la lliga i el que tenim per endavant. Esperem que tinguem més èxits i que puguem representar la nostra ciutat com ho hem fet sempre. Tant de bo això segueixi molts anys”.

Les jugadores tenen noves competicions a l’horitzó: un mundial al maig, un europeu a l‘agost i, entremig, la lliga mundial. “Anem pas a pas, perquè cadascuna també tenim competicions amb els nostres clubs”, ha explicat Ortiz Muñoz.

 

Nova piscina

Durant l’acte, l’alcaldessa ha avançat que properament es tornarà a posar sobre la taula el projecte de la piscina de Can Rosés. “Tenim necessitat de visualitzar una instal·lació que, a l’inici del mandat, ja en vam parlar amb el president del Club Natació Rubí. Però va arribar la pandèmia i tot allò que estàvem planificant es va haver d’aturar per dedicar-nos al que ens demanava la greu situació atropellada que estàvem vivint en aquell moment”.

Segons Martínez Martínez, “ara estem visualitzant de nou que el camí torna a tenir llum. I en aquest camí amb llum, un dels projectes que tenim pendents de seure, parlar i veure com ho planifiquem és una piscina en condicions. Perquè tot i que és molt maca i està molt ben conservada, cal que sigui més gran”.

La recepció ha comptat amb la presència de la regidora responsable del Programa de Promoció de l'Esport Femení, Marta Oliva Martín; del regidor d’Esports, Juan López Nuñez; del 1r tinent d'Alcaldia i regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón; del portaveu d’En Comú Podem i regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz; del representant d’Esquerra Republicana de Catalunya, Òscar Arnáiz Moreno; del portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Roberto Martín Martín; del portaveu de Veïns per Rubí, Antoni García Berea; i de la portaveu de l’Alternativa d’Unitat Popular, Betlem Cañizar Bel.

Imatges relacionades

Les jugadores han signat el Llibre de l'Esport de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Les jugadores han signat el Llibre de l'Esport de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)