Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita María Catalán el dia del seu centenari La rubinenca, nascuda a la localitat terolenca de Mora de Rubielos, ha rebut aquest dimarts un reconeixement del consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita María Catalán el dia del seu centenari

La rubinenca, nascuda a la localitat terolenca de Mora de Rubielos, ha rebut aquest dimarts un reconeixement del consistori

María Catalán, acompanyada de la seva família, l’alcaldessa i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones (foto: Localpres).
María Catalán, acompanyada de la seva família, l’alcaldessa i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, han felicitat aquest dimarts la rubinenca María Catalán Tomás amb motiu del seu centenari. L’homenatjada va néixer el 10 d’octubre de 1917 a la petita localitat de Mora de Rubielos (Terol) i, després de viure uns anys a Barcelona, el 1962 va instal·lar-se definitivament a Rubí.

Durant molt temps, Catalán va compaginar la seva feina de costurera amb la criança de tres fills. A la trobada d’aquest dimarts, la pròpia àvia es confessava sorpresa per haver assolit 100 anys de vida malgrat haver treballat tan dur.

La rubinenca ha estat obsequiada amb una placa commemorativa i un ram de flors, que ha rebut de mans de l’alcaldessa. Durant la trobada, ha estat acompanyada de la seva família.