Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita les entitats locals i anima la ciutadania a compartir una nova Festa Major La recepció d’entitats, avantsala de la Festa Major, ha servit per celebrar el 25è aniversari de l'Agrupació de Personas Mayores de la Zona Norte i el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita les entitats locals i anima la ciutadania a compartir una nova Festa Major

La recepció d’entitats, avantsala de la Festa Major, ha servit per celebrar el 25è aniversari de l'Agrupació de Personas Mayores de la Zona Norte i el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí

L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren un aniversari rellevant  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren un aniversari rellevant (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La recepció a les entitats, un dia abans del pregó de Festa Major, ha aplegat un any més representants polítics i membres del teixit associatiu de Rubí als jardins de l’Ateneu Municipal. L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha agraït la tasca de les entitats de la ciutat i, de manera especial, la seva dedicació a l’hora d’organitzar la Festa Major de Sant Pere: “En poc més de 24 hores ho tornarem a comprovar: impacients, neguitosos però sobretot feliços, milers de rubinencs i rubinenques ens retrobarem als carrers per gaudir de la programació de Sant Pere. Poc importaran les poques hores de son, les sandàlies desgastades... Voldrem ser a tot arreu, fent bullir la ciutat i demostrant com n’és de viva. En nom de l’Ajuntament i de tota la ciutat, gràcies una vegada més per fer que aquesta realitat, de la qual ens sentim tan orgullosos, sigui possible”.

Com és costum, la recepció d’entitats serveix també per felicitar aquelles entitats que celebren aniversaris destacats. Enguany, els 25 anys de l’Agrupació de Personas Mayores de la Zona Norte i el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí. “Estic convençuda que tindrem moltes ocasions d’emocionar-nos amb aquests cent anys d’història i que una d’elles, segurament la més especial, serà la quarantena Ballada de Gitanes al Carrer per la seva vocació participativa. Personalment, estic desitjant compartir amb tots vosaltres aquest moment”, ha dit l’alcaldessa. El president de l’Esbart Dansaire de Rubí, Joan Manel Camps i Jaraba, s'ha referit a la història de l'entitat: "Són 100 anys que hem estat ballant, lluitant, col·laborant, treballant ... Invertint tot el nostre temps. Som de la generació que diu "no puc quedar, tinc assaig". I a les 10 de la nit, assagem i acabem presentant espectacles que es veuen a tot el món. Portem l'orgull rubinenc arreu del món". Camps ha avançat que "al pregó farem una sorpresa ... prepareu els mocadors!".

En nom de l’Agrupació de Personas Mayores de la Zona Norte ha recollit la distinció municipal pel 25è aniversari de l’entitat el seu president, Pascual Quintanilla, que ha donat les gràcies "per aquest reconeixement a la tasca del president i de les persones col·laboradores de l'agrupació que han anat passat al llarg dels anys fins a l'actualitat".

Objectius de Desenvolupament sostenible