Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita el Nadal a les entitats de la ciutat tot agraint-los la feina feta durant l’any El teixit associatiu rubinenc s’ha reunit aquest dimarts al Celler amb motiu de la tradicional recepció de Nadal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita el Nadal a les entitats de la ciutat tot agraint-los la feina feta durant l’any

El teixit associatiu rubinenc s’ha reunit aquest dimarts al Celler amb motiu de la tradicional recepció de Nadal

Durant la recepció, l’alcaldessa ha conversat amb bona part dels assistents.
Durant la recepció, l’alcaldessa ha conversat amb bona part dels assistents

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada de diversos regidors i regidores del consistori, ha felicitat el Nadal a totes les entitats de la ciutat en un acte que s’ha celebrat aquest dimarts al Celler. En aquesta ocasió, la tradicional recepció que organitza el consistori per agrair la tasca que desenvolupen les entitats culturals de la ciutat durant tot l’any s’ha fet extensiva també a la resta d’associacions del municipi.

Prop d’un centenar de persones han participat a l’acte, en què l’alcaldessa ha posat en valor la qualitat i l’elevat nombre d’activitats “per a tota la família, però molt especialment per als nens i nenes, que omplen els carrers de la ciutat des de principis de desembre i fins al gener”. Segons Ana María Martínez, “són dates en què els somnis i les il·lusions dels més petits mereixen ser protagonistes. No podia ser d’una altra manera ─ha assegurat la màxima representant municipal─  en un Rubí que treballa a diari per esdevenir una veritable Ciutat dels Infants. Un Rubí on la mirada dels nens i nenes ens ha d’ajudar a configurar una ciutat millor, plenament inclusiva, per a tots i per a totes”.

Martínez ha destacat la important tasca que realitzen les entitats de la ciutat els 365 dies de l’any: “La vostra dedicació, la vostra creativitat, la passió amb què treballeu... fan que a Rubí la cultura s’escrigui amb majúscules. Que la ciutat tingui ànima. Que tots els rubinencs i rubinenques ens en sentim orgullosos i orgulloses”.

La recepció amb motiu de les festes nadalenques se celebra de forma rotativa en els diferents equipaments culturals de la ciutat. Enguany ha estat el Celler el que ha acollit aquest acte.

Prop de 200 activitats aquest Nadal
L’encesa de l’enllumenat de Nadal, el passat 1 de desembre, va donar el tret de sortida a una àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals organitzades per l’Ajuntament, entitats locals i comerços de la ciutat. Entre les prop de 200 propostes que omplen aquests dies la ciutat destaquen la pista de gel, la Fira de Nadal, la Fira de Reis, diverses representacions dels Pastorets, el campament del Mag Rubisenc i la cavalcada de Reis, que incorporarà alguns elements nous a nivell de decoració.

Tota la programació de Nadal i Reis es pot consultar a l’app de l’Ajuntament de Rubí, disponible per a sistemes Android i iOS.

Imatges relacionades

L'alcaldessa ha felicitat el Nadal als assistents i els ha agraït la tasca realitzada durant tot l'any
L'alcaldessa ha felicitat el Nadal als assistents i els ha agraït la tasca realitzada durant tot l'any
Prop d'un centenar de representants de diferents entitats s'han acostat aquest dimarts al Celler
Prop d'un centenar de representants de diferents entitats s'han acostat aquest dimarts al Celler
El Celler ha acollit enguany la recepció de Nadal (foto: Localpres)
El Celler ha acollit enguany la recepció de Nadal (foto: Localpres)