Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa es trobarà dilluns amb el veïnat per abordar la fi de les obres del c. Cadmo En el marc del projecte "L'alcaldessa als barris", i com a novetat, Ana María Martínez Martínez convocarà la ciutadania un cop al mes per tractar un tema concret https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa es trobarà dilluns amb el veïnat per abordar la fi de les obres del c. Cadmo

En el marc del projecte "L'alcaldessa als barris", i com a novetat, Ana María Martínez Martínez convocarà la ciutadania un cop al mes per tractar un tema concret

Ana María Martínez Martínez va presentar el projecte “L’alcaldessa als barris” al districte 4 a l’octubre (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Ana María Martínez Martínez va presentar el projecte “L’alcaldessa als barris” al districte 4 a l’octubre (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El projecte L'alcaldessa als barris afegeix una nova branca de comunicació amb els rubinencs i les rubinenques: L'alcaldessa t'informa. A partir d’aquest dilluns, Ana María Martínez Martínez programarà unes trobades mensuals amb la ciutadania ─cada mes es convocaran en un districte diferent─ en el marc de les quals s'abordarà un tema concret.

Aquestes temàtiques seran d’especial interès per a les persones que viuen al districte on es dugui a terme la reunió. Però també és possible que algunes d’elles afectin a d’altres barris de la ciutat. Per aquest motiu, aquestes sessions estaran obertes a tota la ciutadania, amb independència del districte on visquin.

L’alcaldessa farà una presentació del tema o projecte en qüestió i, posteriorment, s'obrirà un torn de preguntes per tal que les persones assistents puguin resoldre dubtes i plantejar la seva opinió. 

La primera trobada s’ha organitzat al districte 4 ─Centre, Plana del Castell─, coincidint amb la imminent fi de les obres de reurbanització del c. Cadmo. La reunió tindrà lloc aquest proper dilluns 26 de febrer, a les 17.30 h, a l’Ateneu Municipal.