Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa dona la benvinguda a 14 persones que s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació Les noves contractacions s’emmarquen en el compromís municipal per crear oportunitats laborals per col·lectius especialment vulnerables https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa dona la benvinguda a 14 persones que s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació

Les noves contractacions s’emmarquen en el compromís municipal per crear oportunitats laborals per col·lectius especialment vulnerables

L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat aquesta setmana 14 treballadors i treballadores a través de la línia DONA i Més Grans de 45 (MG45) del programa Treball i Formació. Les noves contractacions s’han incorporat aquest mes de febrer als seus llocs de treball i tenen contracte d’un any.

Els i les noves treballadores responen a perfils d’especial vulnerabilitat o bé per edat o bé per situació personal: 7 són persones desocupades de més de 45 anys inscrites com a persones demandants d’ocupació i les altres 7 són dones demandants d’ocupació en situació especialment vulnerable. L’experiència laboral que podran adquirir aquest any anirà acompanyada d’accions de formació perquè puguin desenvolupar competències professionals aplicables a d’altres activitats laborals. “Les noves contractacions s’emmarquen en el compromís municipal per crear oportunitats laborals per col·lectius especialment vulnerables”, argumenta l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

La tasca a l’administració local de les noves incorporacions revertirà directament en l’atenció a la ciutadania: les set persones de més de 45 anys faran d’oficials de paleta (2) i peons de paleta (5); i les set incorporacions de la línia DONA ocuparan vacants d’auxiliar administrativa (1), conserge (1) i peones de jardineria (5).

Els i les noves membres de la plantilla han estar rebudes aquest dimarts per l’alcaldessa, Ana Mª Martínez Martínez; la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer Polo; el regidor d’Ocupació, Víctor García Correas; el regidor del Servei d’Obra Pública, Juan López Nuñez, i el regidor del servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat, Miguel Ángel Romero Alcalde, a l’edifici Rubí Forma. L’alcaldessa els ha donat la benvinguda a la corporació i els ha desitjat que el temps que treballin a l’administració local els sigui profitós: “Desitgem que formar part de la plantilla municipal sigui una experiència molt profitosa que us permeti també adquirir capacitats i formació útil per al vostre futur”.

Per aquestes edicions del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 320.029,64 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 54.710,87 euros.