Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa dona a conèixer al Club Juventud 25 de Septiembre el projecte de millora del camp de futbol L’actuació preveu la construcció d’un edifici polivalent que acollirà els serveis existents actualment, nous vestidors i un local social pel barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa dona a conèixer al Club Juventud 25 de Septiembre el projecte de millora del camp de futbol

L’actuació preveu la construcció d’un edifici polivalent que acollirà els serveis existents actualment, nous vestidors i un local social pel barri

L'alcaldessa i els regidors han presentat el projecte al club (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'alcaldessa i els regidors han presentat el projecte al club (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest dimecres a la tarda, l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, acompanyada del primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, del regidor de Planejament Urbà i 4t tinent d’Alcaldia, Rafael Güeto Ortiz, i del regidor d’Obra Pública i Esports i 5è tinent d’Alcaldia, Juan López Núñez, ha presentat el projecte executiu de nous vestidors i altres dependències al camp esportiu del 25 de Setembre a l’entitat que fa ús d’aquestes instal·lacions, el Club Juventud 25 de Septiembre. A principis de juny, la Junta de Govern Local va aprovar de manera inicial el projecte. Un cop transcorregut el període d’informació pública, ha quedat aprovat de forma definitiva i properament s’iniciarà la licitació de les obres.

L’actuació permetrà dotar la instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutinarà els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats. L’Ajuntament ja ha executat la fase prèvia, que ha consistit a traslladar els mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això ha permès alliberar l’espai que ocupaven, on s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garanteix el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

La nova construcció acollirà 8 vestidors per a jugadors i jugadores amb capacitat per a 25 persones cadascun; 3 vestidors d’àrbitres o monitors/es amb capacitat per a 3 persones cadascun; una zona d’armaris relacionada amb els vestidors, per optimitzar-ne la superfície; una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, que inclourà una sala de musculació d’uns 40m² i una sala de recuperació/infermeria; una grada amb capacitat per a unes 900 persones; lavabos; espais d’oficines per la gestió de l’entitat; les dependències necessàries per a instal·lacions i magatzems; una sala polivalent d’uns 80 m2; un espai de bar i un local social a disposició del barri.

Aquest projecte suposarà una millora substancial pel camp de futbol del 25 de Setembre. La nostra voluntat és anar adequant les instal·lacions esportives de la ciutat perquè siguin funcionals per les entitats que les utilitzen”, ha assegurat l’alcaldessa.