Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa desitja bones festes a les entitats culturals de la ciutat i els agraeix la feina feta durant tot l’any L’habitual recepció amb motiu de les festes nadalenques s’ha celebrat aquest dilluns al Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa desitja bones festes a les entitats culturals de la ciutat i els agraeix la feina feta durant tot l’any

L’habitual recepció amb motiu de les festes nadalenques s’ha celebrat aquest dilluns al Castell

Una seixantena de persones vinculades a entitats culturals han brindat amb l’alcaldessa durant la tradicional recepció de Nadal (foto: Localpres).
Una seixantena de persones vinculades a entitats culturals han brindat amb l’alcaldessa durant la tradicional recepció de Nadal (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta Garcia, han felicitat el Nadal a les entitats culturals de la ciutat en un acte que s’ha celebrat aquest dilluns al Castell. Una seixantena de persones han participat a la tradicional recepció que organitza el consistori per agrair la tasca que desenvolupen aquestes associacions durant tot l’any.

Gràcies per mantenir viva l’activitat cultural durant l’any. Amb el vostre esforç heu omplert d’alegria els nostres carrers, heu arrencat somriures i heu despertat admiracions. Heu aportat creativitat, ens heu emocionat i heu mantingut encesa la flama de la tradició a la ciutat”, els ha dit l’alcaldessa. Martínez també ha afegit: “L’Ajuntament té la responsabilitat de programar tot un seguit d’activitats perquè la ciutat bategui com mai. Però la nostra crida quedaria coixa sense la vostra participació [...]. Feu ciutat, feu Rubí. Sou ciutat, sou Rubí”.

Durant el seu discurs, l’alcaldessa ha recordat que fa només uns dies s’aprovava el pressupost municipal per a l’any vinent. “És un pressupost que cuidarà la cultura com mai”, ha assegurat Ana María Martínez. No en va, la partida destinada a cultura ha crescut un 34%. “Uns diners que han de servir per mantenir el nivell cultural que heu ofert els darrers anys, però també per donar solucions a les necessitats culturals de la ciutadania”. En aquest sentit, la primera edil s’ha referit a la possibilitat d’adequar el Teatre Municipal La Sala per reconvertir-lo de tant en tant en sala de cinema, a la programació d’una fira de teatre al carrer o a la presentació de festivals de música i d’art a l’aire lliure. “Aquest equip de govern entén la cultura com l’element cohesionador més important de la ciutat. Si les persones són l’epicentre de la nostra política, hem de garantir que els rubinencs i les rubinenques tinguin accés a la cultura. Només així aconseguirem que Rubí esdevingui una ciutat dinàmica”.

La recepció amb motiu de les festes nadalenques se celebra de forma rotativa en els diferents equipaments culturals de la ciutat. Enguany ha estat el Castell el que ha acollit aquest acte.

Inauguració del pessebre municipal
Aquest dilluns a la tarda, l’alcaldessa, el regidor de Cultura i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones també han inaugurat el pessebre municipal, realitzat per l’Associació de Pessebristes de Rubí. L’obra es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fins al 9 de gener.

Imatges relacionades

Durant l'acte, Ana María Martínez ha felicitat el Nadal als representants de les diferents entitats culturals de la ciutat (foto: Localpres)
Durant l'acte, Ana María Martínez ha felicitat el Nadal als representants de les diferents entitats culturals de la ciutat (foto: Localpres)
L'alcaldessa ha estat acompanyada del regidor de Cultura i de la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones durant la recepció de Nadal (foto: Localpres)
L'alcaldessa ha estat acompanyada del regidor de Cultura i de la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones durant la recepció de Nadal (foto: Localpres)