Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí es reuneix amb PIMEC Administració i patronal han coincidit en la necessitat de treballar plegades per enfortir el teixit empresarial i comercial del territori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí es reuneix amb PIMEC

Administració i patronal han coincidit en la necessitat de treballar plegades per enfortir el teixit empresarial i comercial del territori

La trobada ha tingut lloc aquest divendres a l'Ajuntament de Rubí (foto: Localpres).
La trobada ha tingut lloc aquest divendres a l'Ajuntament de Rubí (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, el 3r tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, s’han trobat aquest divendres amb el president de PIMEC Vallès Occidental, el rubinenc Francesc Elías, i el delegat territorial d’aquesta entitat, Miquel Martínez. A la reunió també hi ha assistit el cap de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Jordi Nuñez.

Durant la trobada institucional d’una mica més d’una hora, els representants municipals i de l’entitat han explorat vies de col·laboració per enfortir el teixit empresarial i comercial de la ciutat. “L’Ajuntament de Rubí té la voluntat de treballar de la mà amb les entitats com PIMEC que ens ajuden a tenir emprenedors,  petita i mitjana empresa forts. La competitivitat de l’empresariat crea llocs de treball de qualitat i el seu arrelament al territori es tradueix en ciutats cohesionades socialment”, ha dit l’alcaldessa.

L’administració i la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya comparteixen diagnosi i objectiu per consolidar Rubí com a ciutat emprenedora i econòmicament potent. En aquests sentit, han coincidit en la necessitat de disposar d’una xarxa de polígons industrials de qualitat i els representants locals han recordat que el Pla d’Inversions 2016-2017, inclou 1,1 milions d’euros per a la  la primera fase d’implementació del Pla director de polígons. De la mateixa manera, la patronal i el consistori també han trobat punts en comú alhora de realçar la importància de potenciar la Formació Professional com una manera qualificar la població de la ciutat i dotar les empreses de treballadors que responguin a les seves necessitats. L’Ajuntament de Rubí ha signat precisament aquest dimecres un conveni de cooperació i col·laboració amb set consistoris més, tots ells membres del Fòrum de les Ciutats amb Consells de Formació Professional, amb l’objectiu de reivindicar el paper de les administracions locals en la promoció de la Formació Professional.