Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí convoca un Ple extraordinari aquest divendres per debatre sobre l’estat de la ciutat La portaveu de l’equip de govern, Maria Mas, ha donat a conèixer detalls de la sessió plenària als mitjans de comunicació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa de Rubí convoca un Ple extraordinari aquest divendres per debatre sobre l’estat de la ciutat

La portaveu de l’equip de govern, Maria Mas, ha donat a conèixer detalls de la sessió plenària als mitjans de comunicació

Maria Mas, portaveu de l’equip de govern, atenent els mitjans de comunicació locals.
Maria Mas, portaveu de l’equip de govern, atenent els mitjans de comunicació locals

La portaveu de l’equip de govern, Maria Mas, ha confirmat que aquest divendres, 7 d’abril, tindrà lloc un ple extraordinari per debatre sobre l’estat de la ciutat. Aquesta convocatòria dóna compliment a un acord de Ple, assolit durant la primera sessió ordinària d’aquest mandat.

La celebració d’aquest ple extraordinari estava prevista inicialment el dia 31 de maig de 2016 i, a petició expressa dels diferents grups reunits en Junta de Portaveus, es va aplaçar al mes de setembre. La nova data va quedar fixada pel 27 de setembre ─l’alcaldessa així ho va comunicar en la reunió de la Junta de Portaveus del 7 de setembre─, però novament, els grups van tornar a demanar que es posposés. “Vam contestar-los que no teníem cap problema en aplaçar-lo i que en podíem continuar parlant a les Juntes de Portaveus, com s’havia fet sempre”, ha assegurat Mas.

Aquest dilluns, diferents grups de l’oposició han presentat una instància a l’Ajuntament sol·licitant la convocatòria d’aquest ple extraordinari per debatre sobre l’estat de la ciutat. “Vam rebre la instància dilluns i aquest mateix dimarts l’alcaldessa ja el va convocar. I és així perquè nosaltres no tenim cap inconvenient en celebrar aquest ple. Al revés, pensem que és una bona ocasió per l’equip de govern de poder explicar l’acció de govern”, ha explicat la portaveu socialista, que ha afegit: “No acabem d’entendre que aquesta petició no vingui a la Junta de Portaveus, sinó que prefereixin, com sempre, fer un problema de qualsevol cosa que es podria parlar i resoldre. Realment no hi és aquest problema, perquè, rebuda la instància, s’ha convocat el Ple”.

El ple extraordinari s’ha convocat aquest proper divendres a partir de les 9 de la matí i tindrà lloc a la Sala de Plens del consistori. Com la resta de sessions plenàries, es podrà seguir en directe, ja que serà transmès per streaming. Les intervencions de cada grup estaran limitades a 5 minuts a la part expositiva i a 2 minuts als torns de rèplica, com és habitual.