Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa comprova les millores realitzades al Club Natació Rubí Entre les obres executades, figuren la reforma del vas de la piscina de competició, la neteja de la piscina petita interior i la renovació del vestíbul https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa comprova les millores realitzades al Club Natació Rubí

Entre les obres executades, figuren la reforma del vas de la piscina de competició, la neteja de la piscina petita interior i la renovació del vestíbul

L’alcaldessa i el regidor d’Esports han visitat les reformes (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el regidor d’Esports han visitat les reformes (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han visitat aquest dilluns les instal·lacions del Club Natació Rubí (CNR) per comprovar el resultat de les obres de millora executades durant aquest estiu. Els treballs, amb un cost total de 240.000 €, han permès optimitzar l’equipament municipal tant a nivell estètic com de seguretat i accessibilitat.

L’actuació més important ha estat la millora del vas de la piscina de competició, on s’han canviat totes les rajoles. El reemplaçament d’aquestes peces, que estaven força deteriorades, ha representat un canvi estètic però també ha repercutit en una major seguretat i salubritat de la instal·lació. A més, s’ha millorat el circuit d’impulsió d’aigua, s’han renovat les cèl·lules del sistema d’hidròlisi de la piscina, s’han canviat les escales i s’han incorporat nous pòdiums de competició.

En el marc d’aquestes actuacions, també s’ha netejat la piscina petita interior i s’hi ha incorporat un sistema de purificació d’aigua amb llum ultraviolada. El recinte de les piscines interiors s’ha pintat de nou i s’hi ha incorporat un gran escut del club.

Una altra de les millores que s’han fet ha estat la renovació del vestíbul del club. El terra i les parets s’han cobert amb micromorter, una de les parets llueix un nou mural amb imatges representatives de diversos esports i s’ha col·locat un logotip del club il·luminat. També s’ha adequat la recepció i s’ha habilitat un nou aparador de material exclusiu del club. Amb aquestes reformes, s’han millorat les condicions d’atenció al públic i d’accessibilitat, i el personal de la instal·lació pot treballar amb més comoditat.

A banda de tot això, s’han millorat els vestidors per tal d’adaptar-los a les necessitats de les persones amb problemes de mobilitat o que necessiten acompanyament. Ara, aquest espai incorpora un llit per a aquells usuaris que requereixen ajuda per canviar-se.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de les obres: “Després dels treballs que s’han fet aquest estiu, tenim un Club Natació Rubí encara més potent, que ofereix millors serveis als seus usuaris i que no descuida la seva diversitat. Aquestes són unes instal·lacions dels anys 90; necessitaven un rentat de cara que fes justícia a la important tasca que s’hi fa”.

Durant la temporada, el Club Natació Rubí dóna servei a més de 6.000 socis i més de 1.000 cursetistes. Entre el setembre i el juliol, es duen a terme cursos de natació per a infants ─a partir dels dos anys─ i adults, els entrenaments dels diferents equips de natació, waterpolo, triatló i natació sincronitzada, la natació lliure dels socis i l’activitat de les diferents escoles que fan servir les instal·lacions del club. A més, durant els caps de setmana hi ha competicions dels diferents equips.