Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa assisteix a la inauguració del nou centre de Leroy Merlin a Sant Cugat Ana María Martínez ha posat en valor la ubicació estratègica de l’establiment i les millores que ha comportat en l’accés a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa assisteix a la inauguració del nou centre de Leroy Merlin a Sant Cugat

Ana María Martínez ha posat en valor la ubicació estratègica de l’establiment i les millores que ha comportat en l’accés a Rubí

Les alcaldesses de Rubí i Sant Cugat, amb el conseller d’Empresa i Ocupació i els directius de Leroy Merlin (foto: Localpres).
Les alcaldesses de Rubí i Sant Cugat, amb el conseller d’Empresa i Ocupació i els directius de Leroy Merlin (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de l’Àrea de Serveis Territorials, Maria Mas, i el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, han assistit aquest dimecres a la inauguració del nou centre de Leroy Merlin a Sant Cugat. L’establiment, el sisè de la marca de bricolatge a Catalunya, ha suposat la creació de 168 llocs de treball directes i d’altres 50 indirectes, una part dels quals han estat ocupats per persones de Rubí i Sant Cugat.

La nova botiga està situada al Parc d’activitats econòmiques de Can Sant Joan, en terme municipal de Sant Cugat però a tocar de Rubí. El fet que Leroy Merlin decidís ubicar-la en aquest punt ha comportat per a les dues ciutats una important millora del tram de la carretera BP-1503 (Eix Rubí – Sant Cugat) entre la rotonda de l’Estatut i l’autopista AP-7. En el marc d’aquest projecte, l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha assumit la transformació d’aquesta via en un eix urbà format per dos vials amb dos carrils de circulació separats per una mitjana i voreres amples, nova vegetació arbrada i arbustiva, enllumenat públic i nova senyalització, entre d’altres. També s’ha habilitat un carril bici i s’han construït dues noves rotondes, una a la sortida i incorporació de l’AP-7, que dóna accés al Leroy Merlin; i una altra abans del Torrent dels Alous, a l’encreuament amb el carrer Marconi. A més, s’han executat passos de vianants nous i s’han instal·lat semàfors temporitzats. 

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha posat en valor aquestes millores en el marc de la inauguració del nou centre de Leroy Merlin: “Esperem que aquest establiment suposi un impacte econòmic i que beneficiï la nostra ciutat. A més, se situa en un eix estratègic que també esperem que tingui un efecte positiu per a nosaltres. A simple vista, el que trobem és una entrada a la ciutat millorada per les obres que s’han fet en relació a la inauguració d’aquest establiment”. En plena sintonia s’ha expressat la primera edil de Sant Cugat, Mercè Conesa, qui ha afirmat que el nou Leroy Merlin contribueix a una estratègia territorial compartida amb la ciutat de Rubí per posicionar aquest eix com un eix de serveis, empreses innovadores i futur”.

La inauguració d’aquest dimecres ha estat presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, qui ha relacionat l’obertura del nou establiment amb una evolució positiva de l’economia catalana: “L’aposta de Leroy Merlin demostra que som un país que genera confiança, que té en definitiva una societat exigent que d’alguna manera està recuperant-se des de la perspectiva econòmica, d’aquesta crisi duríssima que hem patit tots”.

Una botiga innovadora
El nou establiment de Leroy Merlin disposa de 8.500 m2 de venda interior, 1.500 m2 dedicats a materials de construcció i 2.000 m2 de garden que marquen un tret diferencial respecte a altres botigues de la marca. A més, disposa de 600 places d’aparcament exteriors.

Entre els aspectes innovadors que s’han incorporat a aquest centre figura la possibilitat d’experimentar de forma virtual alguns dels productes que s’hi comercialitzen.

El nou establiment ha suposat una inversió de 23 milions d’euros.

Imatges relacionades

La botiga dóna la possibilitat d'experimentar virtualment alguns productes (foto: Localpres)
La botiga dóna la possibilitat d'experimentar virtualment alguns productes (foto: Localpres)
La zona de "garden" és una de les novetat d'aquesta botiga (foto: Localpres)
La zona de "garden" és una de les novetat d'aquesta botiga (foto: Localpres)