Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez rep en visita institucional al nou secretari general de la Cecot, Oriol Alba La relació del Fòrum Empresarial Cecot Rubí amb l’Ajuntament és estreta i en els darrers anys s’han treballat i impulsat projectes pensats en la competitivitat de les empreses de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez rep en visita institucional al nou secretari general de la Cecot, Oriol Alba

La relació del Fòrum Empresarial Cecot Rubí amb l’Ajuntament és estreta i en els darrers anys s’han treballat i impulsat projectes pensats en la competitivitat de les empreses de Rubí

La trobada s'ha celebrat al Consistori rubinenc (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La trobada s'ha celebrat al Consistori rubinenc (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez, ha rebut a l’actual secretari general de la Cecot, Oriol Alba, i a David Garrofé, qui ha estat secretari general de la patronal els darrers trenta-quatre anys. La reunió s’emmarca dins l’agenda de trobades que la Cecot manté amb alcaldes i alcaldesses de les poblacions del Vallès Occidental per introduir el nou secretari general, així com per conèixer i posar en comú les visions i les perspectives dels interlocutors sobre la situació econòmica i empresarial del territori.

La trobada també ha servit per posar en valor la tasca desenvolupada, de manera conjunta, entre el Consistori rubinenc i el Fòrum Cecot Rubí en els darrers anys per la millora dels polígons de la ciutat, entre d’altres. El president de Cecot Rubí, Manuel Jiménez, sosté que tant l’equip municipal, com els representants empresarials “compartim una clara vocació estratègica perquè Rubí sigui ciutat de referència per les inversions industrials i hem apostat fort per la Taula per la competitivitat industrial de Rubí”. És amb aquesta premissa que Oriol Alba ha traslladat a Ana María Martínez Martínez la voluntat de continuar mantenint les relacions que ja estan establertes i intensificar aquelles on totes dues entitats vegin un interès comú en favor de la competitivitat empresarial i del municipi.

Oriol Alba manté que "tenim per davant grans reptes al territori tant en l’àmbit econòmic, com en el productiu i el social. Estem vivint un 2021 amb moltes incògnites, i crec que la Cecot, mitjançant el Fòrum Empresarial Cecot Rubí, i l’Ajuntament de Rubí tenim un repte comú, a nivell institucional, que és evitar quedar paralitzats davant les incerteses i estic convençut que continuarem trobant la manera de col·laborar proactivament per anar-les concretant i gestionar-les en benefici de la ciutadania i de les empreses".

Per la seva banda, l’alcaldessa ha explicat que la interlocució amb la Cecot sempre ha estat molt fluida i això ha permès al Consistori rubinenc treballar conjuntament amb un idea molt clara: enfortir el teixit econòmic de Rubí. “Desitjo que aquest relleu al capdavant de la Secretaria General de la Cecot ens permeti continuar treballant com fins ara en projectes que millorin la competitivitat del teixit empresarial de Rubí i poder afrontar nous reptes de futur com la digitalització del nostre teixit o l’eficiència energètica”, ha assegurat Ana María Martínez Martínez.