Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix a les entitats de la ciutat la seva dedicació a la Festa Major de Rubí La recepció a les entitats locals és l’acte previ a l’inici de la Festa Major, que enguany ampliarà la seva durada fins als sis dies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa agraeix a les entitats de la ciutat la seva dedicació a la Festa Major de Rubí

La recepció a les entitats locals és l’acte previ a l’inici de la Festa Major, que enguany ampliarà la seva durada fins als sis dies

L'alcaldessa, adreçant-se a les entitats (foto: Localpres).
L'alcaldessa, adreçant-se a les entitats (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha agraït a les entitats de la ciutat la seva dedicació per convertir la Festa Major de la ciutat “en la millor de la comarca” en el marc de la tradicional recepció als jardins de l'Ateneu. Durant l'acte, que representa el preàmbul de la festa que començarà aquest dimarts amb el pregó, s'ha reconegut tres entitats de la ciutat que compleixen el seu 25è aniversari. La trobada ha reunit unes 200 persones, majoritàriament dirigents de les entitats i representants de les forces polítiques locals.

Martínez ha comentat que tant el programa d’activitats preparat aquest any com el fet d’allargar durant sis dies la festa conviden a pensar que estem davant la millor Festa Major de la comarca”. La primera edil ha aprofitat l’ocasió per agrair la feina que realitzen les entitats de la ciutat en l’elaboració de les activitats que configuren el programa: “Us agraeixo infinitament el treball de les entitats. Sense aquesta vida associativa tan rica, Rubí no seria on és. Sou el cor de la Festa Major”. L’alcaldessa també ha recordat que s’ha buscat “una festa més participativa, comptant amb l’opinió dels joves amb la Taula d’oci i cultura juvenil. També que sigui una Festa Major integradora, on tothom s'hi vegi representat. Però sobretot hem volgut que els rubinencs i rubinenques se sentin orgullosos de la seva ciutat”.

Tres entitats reconegudes
En el marc de la recepció d’entitats d’aquest dilluns, l’alcaldessa ha lliurat una placa commemorativa a tres entitats que enguany celebren el seu 25è aniversari:  Kir Iglesia Cristiana Evangélica, Rubí Centre Botiguer i la Unió Petanca Les Torres-Rubí.

KIR Iglesia Cristiana Evangélica, que agrupa una vuitantena de membres al seu local del carrer Riu Llobregat, va formar-se a la nostra ciutat després que els seus membres fossin a missioners durant cinc anys a Colòmbia. Segons diuen ells mateixos, el seu principal objectiu no és tant predicar sinó viure l’evangeli. Per aquesta raó realitzen una tasca d’ajuda, assessorament, cooperació, voluntariat i acompanyament davant els problemes que pateixen moltes persones.

Una altra de les entitats que ha vist reconeguda la seva trajectòria en el marc de la recepció d'aquest dilluns ha estat Rubí Centre Botiguer. L’entitat va néixer ara fa 25 anys amb uns objectius que encara perduren a dia d’avui: promocionar el comerç local, fer campanyes de difusió i reivindicar el valor de proximitat del comerç davant l’administració. Reuneix els comerços del centre de la ciutat i actualment disposa de més d’un centenar d'establiments adherits.

La darrera entitat homenatjada ha estat la Unió Petanca Les Torres-Rubí. Aquest club va néixer de la fusió del Club Petanca Rubí i del Club Petanca Les Torres, i és una de les entitats esportives amb més socis, amb molts components que han arribat a ser campions d’Espanya. Té les instal·lacions a les pistes de Cova Solera i participa cada any a la Festa Major de la ciutat.

Després del discurs de l'alcaldessa, la recepció a les entitats s'ha tancat amb un brindis de cava.

Imatges relacionades

Els rubinencs ja comencen a vestir el mocador de Festa Major (foto: Localpres)
Els rubinencs ja comencen a vestir el mocador de Festa Major (foto: Localpres)
L'alcaldessa s'ha adreçat a les entitats (foto: Localpres)
L'alcaldessa s'ha adreçat a les entitats (foto: Localpres)
La recepció s'ha fet als jardins de l'Ateneu (foto: Localpres)
La recepció s'ha fet als jardins de l'Ateneu (foto: Localpres)
L'alcaldessa, amb els representants de les entitats reconegudes (foto: Localpres)
L'alcaldessa, amb els representants de les entitats reconegudes (foto: Localpres)