Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix a les entitats culturals la seva dedicació diària a la ciutat El teixit associatiu rubinenc s’ha reunit aquest dimecres a l’Ateneu Municipal amb motiu de la tradicional recepció de Nadal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa agraeix a les entitats culturals la seva dedicació diària a la ciutat

El teixit associatiu rubinenc s’ha reunit aquest dimecres a l’Ateneu Municipal amb motiu de la tradicional recepció de Nadal

La trobada s’ha celebrat a la Sala Noble de l’Ateneu (foto: Localpres).
La trobada s’ha celebrat a la Sala Noble de l’Ateneu (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i d’altres membres de l’equip de govern, ha felicitat el Nadal a les entitats culturals de la ciutat en un acte que s’ha celebrat aquest dimecres a l’Ateneu Municipal. Desenes de representants del teixit associatiu rubinenc s’han donat cita a la tradicional recepció que organitza el consistori amb motiu de les festes.

Durant el seu discurs, l’alcaldessa ha agraït a les entitats “la tasca que fan dia a dia al servei de Rubí perquè aquesta ciutat, ho diem sempre que podem, no seria el que és sense les nostres entitats [...], una ciutat dinàmica, plena de vida i d’activitats, i que treballa per la seva cultura”. Martínez ha desitjat al teixit associatiu un any nou “profitós, tant o millor que l’actual, i que tots i totes puguem continuar treballant al servei de la ciutat”.

L’encesa de l’enllumenat de Nadal, el passat 2 de desembre, va donar el tret de sortida a una àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals organitzades tant per l’Ajuntament com per les entitats locals. Les més d’un centenar de propostes que omplen aquests dies la ciutat inclouen grans clàssics d’aquestes dates però també algunes novetats destacades, com ara el pessebre vivent que organitza l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío als jardins del Museu Vallhonrat. Se n’han programat representacions cada dia fins divendres, entre les 19.30 i les 21.30 h.