Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya Teresa Rusiñol i Francesc Roig en l’homenatge que els ha fet el Casal de la Gent Gran Els dos rubinencs, de 97 i 90 anys respectivament, han estat reconeguts per la seva trajectòria vital https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa acompanya Teresa Rusiñol i Francesc Roig en l’homenatge que els ha fet el Casal de la Gent Gran

Els dos rubinencs, de 97 i 90 anys respectivament, han estat reconeguts per la seva trajectòria vital

L’homenatge a Rusiñol i Roig ha tingut lloc al Casal de la Gent Gran de Rubí (foto: Localpres).
L’homenatge a Rusiñol i Roig ha tingut lloc al Casal de la Gent Gran de Rubí (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, han presidit aquest dilluns l’acte d’homenatge a dos membres del Casal de la Gent Gran de Rubí. Teresa Rusiñol i Francesc Roig, de 97 i 90 anys d’edat respectivament, han rebut un reconeixement per la seva trajectòria vital.

Durant l’acte, Martínez ha reivindicat la rellevància que té el col·lectiu de gent gran a la ciutat i ha destacat que tant la promoció d’activitats per fomentar una gent gran activa com la protecció d’aquest grup de població són una prioritat per a l’equip de govern: “Per nosaltres, el poder respondre a aquesta invitació assistint a aquest acte d’homenatge i acompanyant el col·lectiu en allò que necessiten és molt important”. L’alcaldessa ha recordat que el casal “té l’espai i les activitats plenes, cosa que vol dir que la participació és molt important en aquesta entitat”. En aquest sentit, Ana María Martínez ha agraït “la seva labor i la tasca que fan a diari, perquè el col·lectiu de gent gran de la ciutat és molt nombrós i requereix que hi hagi algú, en aquest cas una entitat o moltes, que pensi en ells i que organitzi activitats”.

Precisament, el president del Casal de la Gent Gran, Jordi Canals, ha comentat que entre 700 i 800 persones participen en les diverses activitats que organitza el Casal. I ha destacat una de les propostes més recents: el grup de gospel, “obert també a la joventut”.  Tot i que Canals ha explicat que el Casal està quedant petit, no ha deixat d’encoratjar els rubinencs i rubinenques de major edat a participar en les diferents accions que s’organitzen a l’entitat: “El Casal està obert per tothom, gràcies a les col·laboracions, entre elles la de l’Ajuntament, i a les ganes de fer que tenim. Animem la gent que, quan es faci gran, no decaigui. Hi ha moltes possibilitats de fer coses aquí al Casal, amb activitats tant sigui amb moviment o més estàtiques”.  

Homenatge a la gent gran
Durant l’acte, el Casal de la Gent Gran ha homenatjat Teresa Rusiñol i Francesc Roig, obsequiant-los amb una placa commemorativa. Jordi Canals ha parlat d’aquest reconeixement: “Aquestes coses més val poder-les fer en vida que no pas després, quan no hi són. Aquest és un petit homenatge que es mereixen”.

L’acte també ha comptat amb l’actuació del grup de country del Casal. 

Imatges relacionades

Francesc Roig, l'altre homenatjat, rebent una placa commemorativa de mans d'Ana María Martínez (foto: Localpres)
Francesc Roig, l'altre homenatjat, rebent una placa commemorativa de mans d'Ana María Martínez (foto: Localpres)
L'alcaldessa, lliurant un obsequi a Teresa Rusiñol (foto: Localpres)
L'alcaldessa, lliurant un obsequi a Teresa Rusiñol (foto: Localpres)
Els homenatjats: Teresa Rusiñol i Francesc Roig (foto: Localpres)
Els homenatjats: Teresa Rusiñol i Francesc Roig (foto: Localpres)