Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament valora positivament la posada en marxa de la delegació digital de Rubí de la Cambra de Terrassa La nova delegació digital vol potenciar el contacte directe amb la Delegada i agilitzar els tràmits, informació i serveis dirigits a empreses de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament valora positivament la posada en marxa de la delegació digital de Rubí de la Cambra de Terrassa

La nova delegació digital vol potenciar el contacte directe amb la Delegada i agilitzar els tràmits, informació i serveis dirigits a empreses de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès

Imatge de la delegació digital  (foto: Cambra de Terrassa).
Imatge de la delegació digital (foto: Cambra de Terrassa)

Les empreses de Rubí tenen a la seva disposició la nova delegació digital de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, www.cambraterrassa.org/delegacio.La digitalització de la delegació permet una interacció ràpida i àgil amb les empreses que facilita el contacte còmode i agilitza els tràmits i gestions del dia a dia empresarial. “Valorem positivament que la Cambra de Terrassa potencií les eines digitals com a canal de proximitat amb les empreses de la seva demarcació. Com millors i més eficients siguin els recursos que oferim a l’empresariat, més competitives seran les nostres empreses i això reverteix sempre en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, creu el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz.

A través de la nova delegació digital, les empreses podran establir un contacte directe amb Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, i fer arribar totes aquelles consultes, suggeriments, etc. que considerin necessàries per defensar els interessos generals de les empreses industrials, de comerç o de serveis. Aquesta interacció directa permetrà a la Cambra conèixer directament de les empreses aquelles inquietuds que considerin que l’entitat se n’ha de fer ressò per buscar alternatives i solucions davant de les administracions, especialment aquelles problemàtiques locals que poden dirimir-se en el propi municipi i que siguin d’impacte per a l’activitat empresarial i desenvolupament socioeconòmic.

A través de la nova delegació digital, les empreses rubinenques poden fer tràmits en línia per a la internacionalització, com ara certificats d’origen i d’altres documents d’exportació. Així mateix, des de la Cambra de Terrassa s’assessora les empreses en diferents àmbits relacionats amb la seva activitat.

El nou recurs també facilita la informació i l’accés als diferents serveis, tant els d’internacionalització, com els de transformació digital, sostenibilitat, tramitació d’ajuts i subvencions, innovació del comerç, emprenedoria, etc. que la Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses, així com l’agenda d’esdeveniments, cursos, xerrades, webinars, etc. de l’entitat. Des de la delegació digital de la Cambra de Terrassa també s’informarà dels diferents ajuts, subvencions i d’altres informacions generals als quals poden accedir les empreses de la ciutat.

La delegació digital disposa també d’un apartat de notícies d’interès per a les empreses, que inclourà notícies relacionades amb l’activitat de promoció econòmica del municipi i del seu teixit empresarial.