Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament urbanitza el carrer Esperança i amplia les voreres del carrer Mare de Déu de Lourdes i del passeig de la Riera Les obres, que s’iniciaran la setmana vinent, formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-urbanitza-el-carrer-esperanca-i-amplia-les-voreres-del-carrer-mare-de-deu-de-lourdes-i-del-passeig-de-la-riera/@@images/image/preview

L’Ajuntament urbanitza el carrer Esperança i amplia les voreres del carrer Mare de Déu de Lourdes i del passeig de la Riera

Les obres, que s’iniciaran la setmana vinent, formen part del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015

Al passeig de la Riera es renovaran totes dues voreres en el tram comprès entre els carrers de Pau Roca i del Pont.
Al passeig de la Riera es renovaran totes dues voreres en el tram comprès entre els carrers de Pau Roca i del Pont

L’Ajuntament de Rubí inicia la setmana vinent tres obres en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 per millorar l’estat de la calçada i de les voreres de diferents carrers. Les vies que s’arranjaran són el c. Mare de Déu de Lourdes, el passeig de la Riera i el c. Esperança.

Al carrer de la Mare de Déu de Lourdes, a Ca n’Oriol, es reformarà i ampliarà la vorera sud en el tram comprès entre els carrers de Madrid i d’Àvila. Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa CONSCA EGARA S.L. per un import de 149.588 euros, tenen una durada prevista de 4 mesos. Durant l’execució de les obres es limitarà l’estacionament als carrers afectats. Com a conseqüència dels treballs de pavimentació, es podria haver de tallar la circulació de vehicles en alguns moments concrets.

D’altra banda, també s’ampliaran les voreres est i oest del passeig de la Riera entre els carrers de Pau Roca i del Pont. Les obres, que tenen una durada prevista de 3 mesos, s’han adjudicat a COFISA DEL VALLÈS per un import de 83.277,27 euros. Mentre es duguin a terme els treballs es limitarà l’aparcament als trams del passeig de la Riera afectats. De forma puntual, es podria donar el cas de ser necessari el tall de la circulació en un dels dos sentits del carrer.

Per últim, també s’urbanitzarà el c. Esperança, ubicat al costat de l’Escola Rivo Rubeo. Les obres han estat adjudicades a Serxar SAU per un import de 192.995 euros i tenen una durada aproximada de 5 setmanes. Durant l’execució dels treballs es tallarà el trànsit al c. Esperança, en el tram comprès entre el c. Pau i l’av. Castellbisbal. Els vehicles es desviaran pels dels carrers de la Joventut i de l’Alegria. L’accés a l’aparcament actual es farà pel gual de l’avinguda de Castellbisbal, mentre que la sortida es farà pel carrer de la Gràcia o pel carrer de la Pau.