Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ultima les obres d’adequació de l’illa de vianants Dilluns s’inicien els treballs d’urbanització del c. Doctor Robert, després que hagin finalitzat les tasques a les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament ultima les obres d’adequació de l’illa de vianants

Dilluns s’inicien els treballs d’urbanització del c. Doctor Robert, després que hagin finalitzat les tasques a les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua

Un cop acabades les obres, aquesta és la imatge que tindrà el carrer Doctor Robert.
Un cop acabades les obres, aquesta és la imatge que tindrà el carrer Doctor Robert

Un cop finalitzades les tasques de renovació de les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua del carrer Doctor Robert, aquest dilluns arrenquen els treballs de pavimentació d’aquest tram de l’illa de vianants. L’actuació es preveu que estigui enllestida a principis de novembre.

Amb aquesta darrera fase d’obres es donarà per finalitzada l’adequació de l’illa de vianants, que ha permès transformar els carrers Maximí Fornés i Unió, la plaça Onze de Setembre i el carrer Magí Raméntol, i altres espais molt propers a l’illa, com són el carrer Torrent de l'Alba i la plaça Bonaventura Josa. L’objectiu d’aquest projecte ha estat incrementar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants, millorar la mobilitat, dissuadir les conductes incíviques en el trànsit i l’aparcament de vehicles i incrementar la tranquil·litat dels veïns i veïnes. 

Últim tram d’obres
La darrera fase de les obres s’ha centrat al tram del carrer Doctor Robert comprès entre es carrers Vapor i Justícia. A partir de dilluns es procedirà a urbanitzar aquesta via, creant plataforma única i donant continuïtat a la resta de l’illa de vianants. Prèviament, Sorea ha dut a terme uns treballs de renovació a les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua. En el lapse de temps entre una actuació i l’altra, s’ha formigonat la superfície amb un material provisional per motius de seguretat, a l’espera de la pavimentació definitiva.

La previsió és que aquestes obres estiguin acabades al novembre. Durant la seva execució, els vehicles no podran circular per aquest tram i el veïnat no podrà accedir als seus pàrquings. A mesura que avanci l’obra, i quan es conegui el calendari d’actuació a les cruïlles Doctor Robert – Justícia i Doctor Robert – Narcís Menard, s’informarà la ciutadania dels talls de trànsit previstos i de la seva durada.

Una vegada finalitzada l’obra, es col·locarà el mobiliari urbà als trams de l’illa que s’han remodelat.