Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament traslladarà els contenidors situats davant de l’Escola Pau Casals i dignificarà l’accés al centre educatiu La bateria de contenidors s’ubicarà al carrer Montserrat i davant de l’edifici s’hi col·locaran bancs i jardineres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament traslladarà els contenidors situats davant de l’Escola Pau Casals i dignificarà l’accés al centre educatiu

La bateria de contenidors s’ubicarà al carrer Montserrat i davant de l’edifici s’hi col·locaran bancs i jardineres

Actualment, la zona d’accés a l’Escola Pau Casals compta amb una bateria de contenidors en un lateral.
Actualment, la zona d’accés a l’Escola Pau Casals compta amb una bateria de contenidors en un lateral

L’Ajuntament de Rubí traslladarà els contenidors que actualment hi ha davant de l’Escola Pau Casals i els ubicarà al carrer Montserrat. Aquesta actuació, que dona resposta a una demanda històrica del centre educatiu, anirà acompanyada de la col·locació de mobiliari urbà a la zona d’accés a l’edifici.

Aquesta bateria de contenidors presta el servei de recollida de residus al veïnat de l’entorn de l’escola, tant del mateix carrer Sant Pere com dels carrers Sant Isidre i Sant Miquel. A partir de la setmana vinent, els contenidors canviaran de lloc per descongestionar l’entrada de l’Escola Pau Casals. Paral·lelament, el consistori col·locarà bancs i jardineres en aquest espai, amb la voluntat de dignificar l’accés al centre educatiu.

Amb l’objectiu de fer més amable la zona d’accés al Pau Casals, i tenint en compte també la demanda de la comunitat educativa de l’escola, hem decidit traslladar els contenidors i, a la vegada, col·locar-hi elements pensats per gaudir de l’espai públic”, ha explicat l’alcaldessa. Ana María Martínez ha assegurat que “aquesta actuació lliga amb la nostra voluntat de fer de Rubí una ciutat dels infants i de prioritzar els vianants”.

Un cop instal·lats al carrer Montserrat, la zona on s’ubiqui aquesta bateria de contenidors es delimitarà amb un tancat de fusta. Aquesta actuació s’executarà properament.