Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament suspèn l’activitat dels òrgans de govern El ple municipal del mes de març, les Juntes de Govern Local, les Comissions informatives i la resta d’òrgans col·legiats queden suspesos mentre duri l’estat d’alarma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament suspèn l’activitat dels òrgans de govern

El ple municipal del mes de març, les Juntes de Govern Local, les Comissions informatives i la resta d’òrgans col·legiats queden suspesos mentre duri l’estat d’alarma

El ple municipal no es tornarà a reunir fins a nove ordre (Foto: Ajuntament).
El ple municipal no es tornarà a reunir fins a nove ordre (Foto: Ajuntament)

L’Ajuntament continua adoptant mesures encaminades a adaptar el funcionament de l’administració a l’estat d’alarma decretat per Govern espanyol. En aquest sentit, s’ha decretat la suspensió de l’activitat dels òrgans de govern. Això implica la suspensió del ple municipal corresponent al mes de març, de les reunions de les Juntes de Govern Local, les sessions de les Comissions Informatives i la resta d’òrgans col·legiats de l’Ajuntament.

Aquesta suspensió serà efectiva mentre duri la situació d’estat d’alarma i la suspensió de terminis administratius que contempla el Reial Decret del 14 de març que ha fixat l’estat d’alarma actual.

Aquesta mesura se suma a la resta d’iniciatives endegades per fer front a la situació que ha provocat el coronavirus (COVID-19) garantir els serveis essencials municipals, el tancament d’equipaments i la posada en marxa d’un protocol d'acutació, entre d’altres.