Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament substitueix un dels equips de climatització del Mercat per millorar l’eficiència de la instal·lació Les obres, que tenen una durada prevista de 15 dies, no interfereixen en l’activitat de l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament substitueix un dels equips de climatització del Mercat per millorar l’eficiència de la instal·lació

Les obres, que tenen una durada prevista de 15 dies, no interfereixen en l’activitat de l’equipament

Els treballs, que ja s’han iniciat, consisteixen en la substitució d’una de les màquines del sistema de climatització de l’edifici.
Els treballs, que ja s’han iniciat, consisteixen en la substitució d’una de les màquines del sistema de climatització de l’edifici

L’Ajuntament de Rubí està duent a terme aquests dies unes obres de millora al Mercat Municipal. Concretament, el consistori està renovant una de les vuit màquines que formen la instal·lació de climatització de l’edifici. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Inster Manteniments SL per un import de 47.420,41 euros i el termini d’execució és d’uns 15 dies.

La zona de parades del Mercat Municipal disposa d’un sistema de climatització format per un conjunt d’equips independents connectats tots ells a una xarxa comuna de conductes, a través de la qual s’aporta calor o fred a la zona comercial, segons les necessitats tèrmiques del moment. En total hi ha vuit equips instal·lats.

Una d’aquestes màquines funcionava de manera defectuosa i tenia un baix rendiment, fet pel qual es va plantejar la seva substitució. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament vol aconseguir una millor eficiència en el conjunt de la instal·lació de climatització de l’equipament. A més, la renovació d’aquest equip també comportarà una disminució del soroll que acostumen a fer aquest tipus de sistemes, millorant així les condicions acústiques pels veïns.

L’execució d’aquestes obres no interfereix en el desenvolupament quotidià del Mercat.

Horari d’estiu
Durant aquest mes, l’activitat comercial al Mercat Municipal baixa lleugerament. Per aquest motiu, les tardes dels dijous d’agost l’equipament està tancat. D’altra banda, aquest dissabte 15 d’agost la instal·lació no obrirà les seves portes amb motiu de la festivitat de l’Assumpció de la verge Maria.

La resta de dies el Mercat mantindrà els horaris habituals.