Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova la xarxa d’aigua potable del carrer del Roser Els treballs s’han iniciat aquest dimarts, s’allargaran aproximadament unes tres setmanes i no comportaran talls de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament renova la xarxa d’aigua potable del carrer del Roser

Els treballs s’han iniciat aquest dimarts, s’allargaran aproximadament unes tres setmanes i no comportaran talls de trànsit

En aquest tram del c. Roser es renovarà la xarxa d’aigua potable (foto: Ajuntament de Rubí).
En aquest tram del c. Roser es renovarà la xarxa d’aigua potable (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dimarts han començat les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer del Roser, en el tram comprès entre l’avinguda de les Flors i l’avinguda de Can Fatjó. La durada total de l’actuació serà d’unes tres setmanes i no es preveuen talls de trànsit. L’objectiu dels treballs és substituir la xarxa existent de fibrociment, que està envellida i, conseqüentment, provocava avaries freqüents.

Les obres consistiran en la instal·lació de 90 metres de noves canonades de fosa a la vorera nord del mateix diàmetre que les existents. També es col·locaran tres noves vàlvules de seccionament.

Per realitzar aquests treballs no serà necessari tallar el trànsit de vehicles, tot i que caldrà eliminar algunes places d‘estacionament existents de forma temporal.

Les obres formen part del Pla d’inversions del servei del Cicle de l’aigua 2020-2021 i compten amb un pressupost de 44.902,83 euros (sense IVA).