Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova la gespa artificial del camp de futbol de Can Fatjó i en millora el drenatge Les obres s’han dut a terme durant l’estiu per no interferir en l’activitat esportiva d’aquesta instal·lació https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-renova-la-gespa-artificial-del-camp-de-futbol-de-can-fatjo-i-en-millora-el-drenatge/@@images/image/preview

L’Ajuntament renova la gespa artificial del camp de futbol de Can Fatjó i en millora el drenatge

Les obres s’han dut a terme durant l’estiu per no interferir en l’activitat esportiva d’aquesta instal·lació

La nova gespa artificial que s’ha instal·lat al camp de futbol de Can Fatjó és resistent a la calor i a les gelades.
La nova gespa artificial que s’ha instal·lat al camp de futbol de Can Fatjó és resistent a la calor i a les gelades

L’Ajuntament de Rubí ha canviat la gespa artificial del camp de futbol de Can Fatjó i ha renovat el drenatge general d’aquesta instal·lació. Les obres, que s’han dut a terme en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, han estat executades per l’empresa VORACYS SL per un import de 188.409,10 euros.

Abans de realitzar-se aquesta actuació, la gespa artificial de Can Fatjó estava deteriorada, ja que havia perdut part del seu gruix. La pèrdua de nivell era present a tot el camp, però s’accentuava a la part nord-est.

Els treballs han consistit en arrancar la gespa antiga, excavar les rases, col·locar nou clavegueram, arranjar el drenatge existent i, per últim, instal·lar la nova gespa sintètica, resistent a la calor i a les gelades. A banda de marcar les línies del terreny de joc, també s’han pintat les línies per a poder practicar el futbol 7.

Les obres s’han dut a terme a l’estiu “amb l’objectiu d’interferir el mínim possible en l’activitat esportiva d’aquest equipament”, ha explicat el regidor d’Esports Juan López, que també ha assegurat que “s’han complert els terminis d’execució previstos”.