Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reforça la informació per evitar la presència de residus voluminosos al carrer Les persones que vulguin desfer-se de la poda o de mobles i trastos vells poden trucar al Telèfon Verd per concertar-ne la recollida gratuïta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reforça la informació per evitar la presència de residus voluminosos al carrer

Les persones que vulguin desfer-se de la poda o de mobles i trastos vells poden trucar al Telèfon Verd per concertar-ne la recollida gratuïta

Els adhesius s’han col•locat al lateral dels contenidors (foto: Ajuntament).
Els adhesius s’han col•locat al lateral dels contenidors (foto: Ajuntament)

L’Ajuntament ha col·locat uns adhesius informatius en unes 240 bateries de contenidors per recordar a la ciutadania l’existència dels serveis de recollida d’esporga i de mobles i trastos vells, tots dos gratuïts. L’objectiu és reduir la presència d’impropis al carrer, una mala pràctica que entorpeix el pas de vianants i vehicles, dificulta la recollida dels contenidors per part dels camions i, a més, dona una sensació de brutícia i deixadesa.

Les persones que vulguin desfer-se de la poda o de mobles i trastos vells que ja no es poden aprofitar poden portar aquests residus a la deixalleria de Cova Solera o bé trucar al Telèfon Verd (900 130 130; 93 699 98 01 si es truca des d’un mòbil) per acordar dia i hora de recollida. El servei de recollida de mobles i trastos vells funciona els dilluns, dimecres i divendres, mentre que el d’esporga està operatiu els dilluns. Un cop concertada la data de la recollida, que és gratuïta, cal deixar els residus a la vorera de casa o al lloc on s’indiqui.

Els adhesius s’han col·locat al lateral dels contenidors d’unes 240 bateries repartides per la ciutat, emfatitzant la zona urbana i perifèrica i prioritzant aquelles ubicacions que tenen un històric d’abandonaments de residus al seu entorn.