Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recull propostes en el marc d’una nova reunió de la Comissió de Festa Major A la trobada d’aquest dijous, les persones assistents han evidenciat el pes específic que tenen les entitats dins la celebració https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament recull propostes en el marc d’una nova reunió de la Comissió de Festa Major

A la trobada d’aquest dijous, les persones assistents han evidenciat el pes específic que tenen les entitats dins la celebració

La Comissió de Festa Major ha comptat amb la participació de diverses entitats que participen activament a la celebració (foto: Localpres).
La Comissió de Festa Major ha comptat amb la participació de diverses entitats que participen activament a la celebració (foto: Localpres)

Al voltant d’una trentena de persones han participat aquest dijous a la primera reunió d’aquest any de la Comissió de Festa Major, que ha tingut lloc al Museu Municipal Castell (MMUC). La trobada ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i del regidor d’Esports, Juan López, així com de l’alcaldessa, Ana María Martínez, que després d’un acte anterior s’hi ha volgut acostar per agrair a les persones presents les seves aportacions i la seva “implicació per fer encara més gran i millor la nostra Festa Major”.

Durant la trobada, s’ha fet una valoració general positiva de la celebració del 2017, amb especial menció al paper rellevant de les entitats i la seva contribució al sentiment de pertinença dels rubinencs i rubinenques. Pel que fa a la propera edició, les persones assistents han fet diferents propostes de millora, com ara la descentralització de la festa de manera que hi hagi més activitats fora del centre, l’ampliació d’horari d’alguns espais o la recuperació del cinema a la fresca. Totes aquestes aportacions han estat recollides pels regidors i els tècnics de Cultura amb l’objectiu de valorar-ne la viabilitat.

Sobre la pròpia Comissió de Festa Major, les persones participants han valorat positivament la reactivació d’aquest òrgan consultiu, on tenen possibilitat de debatre i fer propostes de millora de la celebració. “Ha estat una reunió productiva amb bones aportacions que ara cal estudiar. Tot i que la valoració de la festa passada és positiva en línies generals, sempre hi ha detalls a millorar, i la Comissió és molt útil en aquest sentit”, ha conclòs el regidor de Cultura.

La propera reunió de la Comissió de Festa Major, oberta a entitats i ciutadania en general, tindrà lloc el proper 14 de març a les 19 h al Museu Municipal Castell.