Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reconeix l’alumnat de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha felicitat els nois i noies pel talent i l’esforç demostrat i els ha augurat un futur brillant https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reconeix l’alumnat de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha felicitat els nois i noies pel talent i l’esforç demostrat i els ha augurat un futur brillant

L’alcaldessa i la regidora, amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Localpres).
L’alcaldessa i la regidora, amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Localpres)

L’Ajuntament ha fet un reconeixement aquest dimarts a l’alumnat amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de cadascun dels centres de secundària de la ciutat. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, els han lliurat una placa commemorativa en el marc d’un acte al Museu Municipal Castell (MMUC) que ha comptat amb la participació d’estudiants, famílies i professorat dels instituts L’Estatut, Torrent dels Alous ─que enguany ha comptat amb la primera promoció de 2n de Batxillerat─, J.V. Foix, La Serreta, Duc de Montblanc i del Col·legi Maristes.

Les distincions s’han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre ─tant a l’INS L’Estatut com al Col·legi Maristes s’han concedit quatre reconeixements, ja que dos dels seus alumnes han obtingut la mateixa nota─. Els nois i noies distingits aquest any han estat: David Reyes, Romaissa Boukhazar, Laura Saavedra i Marina Alba de l’INS L’Estatut; Jennifer Liliana Plúa, Pol Closa i Laura Gonzalez de l’INS Torrent dels Alous; Carlos Gallego, Claudia Bazán i Paula Tudo de l’INS J.V. Foix; Víctor Lara, Lara Mediavilla, Laia Saumell i Ingrid Pérez del Col·legi Maristes; Jorge Giménez, Sandra del Río i Rubén Ruiz de l’INS La Serreta; i Olga Soler, Mercè Clua i Maria Marcet de l’INS Duc de Montblanc.

A l’acte d’aquest dimarts, l’alcaldessa ha felicitat tots aquests alumnes, reconeixent la seva feina, esforç i il·lusió: “El vostre talent i la vostra capacitat de treball és un orgull per a la ciutat i ens demostra que al Rubí del futur hi haurà rubinencs i rubinenques molt preparats”. Ana María Martínez ha afegit: “Heu fet una feina excel·lent i estic segura que teniu per endavant un futur brillant”. L’alcaldessa també ha tingut paraules d’agraïment per a la comunitat educativa: “L’èxit d’aquests nois i noies és la millor evidència de la feina ben feta a les aules”. I no ha volgut acabar la seva intervenció sense abans fer també esment a l’important paper que juguen les famílies en l’educació dels seus fills.

Maria Marcet, de l’INS Duc de Montblanc, ha estat l’alumna que enguany ha obtingut la millor qualificació a les Proves d’Accés a la Universitat de tots els centres educatius de la ciutat: un 13,22 sobre 14. La rubinenca, que vol cursar Filologia espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha explicat que durant els exàmens estava molt nerviosa, tot i que la selectivitat no és tan difícil com sembla: El que passa és que hi ha exàmens que et posen preguntes per posar-te una mica a prova i poder treure el 10. En general no és tan difícil. No s’ha d’estar espantat, i menys si has estudiat durant el curs”. Marcet, que ha obtingut notes que oscil·len entre el 7,5 ─en història─ i el 10 ─a la prova de literatura espanyola─, encara el futur amb molta il·lusió: “Ara estic molt relaxada perquè ja han acabat els estudis i tot esforç té una recompensa. Penso gaudir d’aquest estiu i també tinc moltes ganes de començar la carrera i estudiar el que m’agrada, Filologia espanyola, i iniciar el camí cap al futur”. 

Imatges relacionades

L'acte ha reunit a alumnes, professors i famílies al Castell (foto: Localpres)
L'acte ha reunit a alumnes, professors i famílies al Castell (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS Duc de Montblanc (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS Duc de Montblanc (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS La Serreta (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS La Serreta (foto: Localpres)
Alumnat reconegut del Col·legi Maristes (foto: Localpres)
Alumnat reconegut del Col·legi Maristes (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS J.V. Foix (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS J.V. Foix (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS Torrent dels Alous (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS Torrent dels Alous (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS L'Estatut (foto: Localpres)
Alumnat reconegut de l'INS L'Estatut (foto: Localpres)