Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recomana adquirir les bosses per al festival Holi als punts de venda oficials de l’Escardívol La pols de colors que es vendrà aquest dijous al lloc de celebració de l’activitat compleix tots els requisits de seguretat, ja que és apta per a les persones i el medi ambient https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament recomana adquirir les bosses per al festival Holi als punts de venda oficials de l’Escardívol

La pols de colors que es vendrà aquest dijous al lloc de celebració de l’activitat compleix tots els requisits de seguretat, ja que és apta per a les persones i el medi ambient

El Holi Dolly Rubí Festival és una de les novetats de la Festa Major.
El Holi Dolly Rubí Festival és una de les novetats de la Festa Major

L’Ajuntament recomana a la ciutadania que vulgui participar al Holi Dolly Rubí Festival d’aquest dijous que adquireixi les bosses de pols de colors als dos punts de venda oficials que s’instal·laran a l’Escardívol el mateix dia de l’activitat a partir de les 10 h. El consistori no pot garantir la plena seguretat dels productes aconseguits per altres vies en desconèixer la seva composició.

La pols holi oficial que es posarà a la venda a l’Escardívol és apta per a l’ús de les persones i per al medi ambient, ja que no conté cap ingredient tòxic. El 99% de la seva composició és pols de midó, que es completa amb un 0,8% de colorants i un 0,2% d’aromatitzants. En situacions normals a l’exterior, l’ús d’aquest producte no representa cap tipus de perill. De fet, ni tan sols la ingesta accidental no suposa cap problema, ja que els seus ingredients són productes alimentaris.

Durant els dies previs a la Festa Major, la pols de colors s’ha pogut adquirir gratuïtament al Punt d’Informació de l’Antiga Estació, que ha exhaurit ràpidament les 4.500 bosses disponibles. Aquest dijous, es podrà comprar a l’Escardívol al preu de 2 € cada bossa o de 5 € si se’n compren quatre.

Una festa popular
La festa Holi reinterpreta una vella tradició hindú consistent en el llançament de pols de colors. A Rubí, l’activitat tindrà lloc aquest dijous a partir de les 18.30 h a l’Escardívol i estarà animada per l’speaker Pep Callau i el DJ Albert González. A més, hi participaran les tres formacions de tabalers de Rubí ─Tronats del Tabal, Explosión Rítmica i Axe─, dos grups locals de dansa de Bollywood i el grup de ràdio de la Torre Bassas, Limón y Sal.

Durant el festival es faran diversos llançaments sincronitzats que crearan un gran núvol de colors sobre l’Escardívol.