Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament realitzarà un estudi sobre els hàbits de consum i la valoració del comerç local Aquest dijous, es realitzaran dues sessions d’entrevistes prèvies amb grups reduïts de ciutadans per acabar de fixar l’objecte d’estudi i els continguts de l’enquesta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament realitzarà un estudi sobre els hàbits de consum i la valoració del comerç local

Aquest dijous, es realitzaran dues sessions d’entrevistes prèvies amb grups reduïts de ciutadans per acabar de fixar l’objecte d’estudi i els continguts de l’enquesta

L’estudi permetrà conèixer els hàbits de consum dels rubinencs i rubinenques (foto: Localpres).
L’estudi permetrà conèixer els hàbits de consum dels rubinencs i rubinenques (foto: Localpres)

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí realitzarà un estudi per conèixer els hàbits de consum i la valoració del comerç local dels rubinencs i rubinenques. Les dades per a la seva elaboració s’obtindran principalment mitjançant una enquesta telefònica a una mostra representativa del municipi.

Amb aquest estudi, l’Ajuntament vol saber quina percepció té la ciutadania del comerç local, així com conèixer els seus costums i preferències de compra ─què compren, on compren i amb quina freqüència─ i, a partir d’aquí, extreure dades objectives sobre les quals planificar les accions de dinamització i estimulació comercial més adients. Per al regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, “és imprescindible saber com es valora el nostre comerç i de quina manera actuen els compradors per poder afinar al màxim les polítiques que desenvolupem des de l’Ajuntament en aquest àmbit. És cert que ja disposem d’informació molt valuosa gràcies al contacte constant amb les associacions de comerciants, però necessitem una fotografia més àmplia, també des del punt de vista dels clients, per saber amb exactitud quines accions poden tenir un impacte més positiu en el nostre teixit comercial”.

Abans de la realització de l’enquesta, es duran a terme dues sessions d’entrevistes amb grups reduïts de ciutadans amb l’objectiu de fixar l’objecte d’estudi i acabar de definir els continguts del qüestionari. Les trobades es faran aquest dijous 26 de maig en dues convocatòries, d’11 a 13 h i de 18 a 20 h, a l’edifici Rubí Formació. Es tracta de sessions obertes a tothom però, per assistir-hi, cal apuntar-s’hi fins a aquest dimarts emplenant un formulari que es pot trobar al web de Rubicomerç. A partir de les sol·licituds rebudes, es farà la selecció dels participants per tal de cobrir tots els perfils necessaris.