Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament realitza treballs de manteniment a diversos camins per garantir-ne el bon estat Les tasques s’han dut a terme als camins de Ca n’Oriol, de Can Pòlit i de Can Fonollet, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament realitza treballs de manteniment a diversos camins per garantir-ne el bon estat

Les tasques s’han dut a terme als camins de Ca n’Oriol, de Can Pòlit i de Can Fonollet, entre d’altres

Un dels espais on s’ha actuat han estat als camins de Ca n’Oriol (foto: Ajuntament de Rubí).
Un dels espais on s’ha actuat han estat als camins de Ca n’Oriol (foto: Ajuntament de Rubí)

Durant el mes de febrer, l’Ajuntament de Rubí ha executat treballs de manteniment a la xarxa de camins de titularitat pública del municipi per tal de garantir el bon estat dels traçats per a vianants, ciclistes i vehicles d’emergència. Les tasques s’han concentrat en aquells trams malmesos dels camins de Ca n’Oriol, el camí de Can Pòlit, el camí de Can Fonollet, el camí de Ca n’Estaper a Terrassa i el camí de Rubí a Viladecavalls.

En general, les actuacions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua i a revisar els drenatges perquè l’aigua d’escorrentia pugui desviar-se correctament. També s’ha aportat una capa de tot-ú ─un material que consisteix en una barreja de sorra de riu o de rebuig de pedrera, sense garbellar─ per millorar l’estat dels camins i s’han eliminat diversos trams formigonats per naturalitzar els camins. Properament, es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous.

Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.